2777
2789
عنوان

مگه خدا نمیگه از من بخاید زیاد بخاید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 73 پست
همیشه از این داستانا دارین تو دست و بالتون واسه تعریف کردن کلی ادم هستن تو دنیا که هم ظاهر زندگیشون ...

یکی از تاپیک ها که همین چند دقیقه تو نی نی سایت دیدم:

.....کاش بعضیا بدونن پول خوشبختی نمیاره 

من اگه بخاطر پول میخواستم بمونم  شوهرم ماهی ده فقط خرج خودمو میداد ماهی ده خرج بچه ماهی ده پونزده خرج خوردو خوراک 

ولی بقران کارمون به طلاق کشید نه ارامش داشتم نه خوشحال بودم 

ارزو داشتم دستامو بگیره و یکبار بهم محبت کنه تو چشام نگاه کنه همیشه خودشو از من میگرفت از من بدش میومد.....

اینهمه در پول و ثروت بودن کارشون به طلاق داره می‌کشه.

الان آدم ها رو نبین خیلی ها رو باید ده سال بعدشون رو دید.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

این همه داره میگه از صبح تا شب همسرش کار میکنه

عزیزم یه چک کنین ببینین من چی گفتم چی جواب شنیدم 

من اول گفتم فقط دعا نیست زحمت هم می‌خواد گفتن هر کس داره که زحمت نکشیده منم گفتم معلومه که اینجوریه ولی وقتی میگی با دعا پول بیاد که خدا نگفته از آسمون میاد خوب باید اسبابش مهیا باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از تاپیک ها که همین چند دقیقه تو نی نی سایت دیدم:.....کاش بعضیا بدونن پول خوشبختی نمیاره من اگه ...

یه عالمه مورد دیدم از نزدیک تا اخر عمر یه زندگی خوب و عادی داشتن بالا و پایین داشتن ولی عجیب غریب نبوده مشکلاتشون

ولی ادم بدبخت دیدم از بچگی بدبخت بوده حالا هم سنی ازش گذشته بدبخت تر شده و حسابی نا امید

پول خوشبختی نمیاره نبودش قطعا میاره

خدا شفات بده با این حرفا مغز هیچ کس دیگه شست و شو داده نمیشه

شما که پدرت وکیل هست و مادرت روانشناس باید خیلی بیشتر از بقیه بدونی چی درسته چی غلط...

این که گفتی هیچ کس میگم که اتفاقا الحمدلله خیلی جوان ها عاقل تر شدن فهمیدن بیا نشستن پای اینستاگرام و گوشی پولی درنمیاد..‌...رفتن سراغ کار و تلاش..‌‌... تو همین نی نی سایت خیلی از دخترا خیاط هستن یا آنلاین شاپ دارن یا معلم هستن....

برخی پسرا هم تاپیک می‌زنن خونه و ماشین با درآمدم خریدم یا مغازه دارم و...

یه عالمه مورد دیدم از نزدیک تا اخر عمر یه زندگی خوب و عادی داشتن بالا و پایین داشتن ولی عجیب غریب نب ...

برخی آدم ها ناله اشون زیاده... ولی واقعاً سختی زیاد نکشیدن... برعکس آدم هایی هستند ساکت و صبور و شکر خدا میکنن بعد یه مدت میفهمی چند تا بچه معلول دارن و چه سختی هایی تو زندگی کشیدن....

عزیزم یه چک کنین ببینین من چی گفتم چی جواب شنیدم من اول گفتم فقط دعا نیست زحمت هم می‌خواد گفتن هر کس ...

بله گفت ولی در کنارش هم گفت همسرم زحمت میکشه به جایی نرسیدیم

این واقعیته یه ادم با هوش بالا میتونه تو مدت زمان کم کارایی کنه که من با هوش معمولی صد سالم بدو ام نرسم بهش یا یکی بخاطر پارتی یا حتی شانس بیاره تو جوانی با یه ادمی ملاقات کنه و دوست شه که زندگیش کاملا متحول شه که این مورد اخری رو من به شخصه چندین بار دیدم از نزدیک

عزیزم یه چک کنین ببینین من چی گفتم چی جواب شنیدم من اول گفتم فقط دعا نیست زحمت هم می‌خواد گفتن هر کس ...

اره با دعا باید بیاد 

همسرم این همه کار میکنه 

پس کو؟؟ 

چند وقت دیگه فک کنم فقط باید هزینه زانو و کمرش کنیم 

چه حرفا میزنید اخه 

باشه بهش میگن یساعت هم نخابه دیگه 

فقط کار کار 

برخی آدم ها ناله اشون زیاده... ولی واقعاً سختی زیاد نکشیدن... برعکس آدم هایی هستند ساکت و صبور و شکر ...

عزیزم از نزدیک دیدم میشناسم حرفام بدون شناخت نیست کاملا در جریان زندگیشون بودم که میگم

برخی آدم ها ناله اشون زیاده... ولی واقعاً سختی زیاد نکشیدن... برعکس آدم هایی هستند ساکت و صبور و شکر ...

شما فکر میکنی ما خداروشکر نگفتیم؟؟

یسال بود خیلی سختی کشیده بودم

گفتم خدایا اشکال نداره بعد سختی آسانی ست 

همش گفتم اشکال نداره طاقت میارم 

واقعا خندم میکیره 😂دمش گرم بعد مدتها هیچی نشد که نشد

شما فکر میکنی ما خداروشکر نگفتیم؟؟یسال بود خیلی سختی کشیده بودمگفتم خدایا اشکال نداره بعد سختی آسانی ...

یکسال که خیلی کمه

بچه ها ۱۲ سال حسابی درس میخونن تا مدرسه اشون تموم بشه،

صبور باش به خدا اعتماد کن و بهش توکل کن و به جز خدا هیچ راه نجاتی نبین.

دعا کن انشاالله خیلی زود راحتی هم میرسه ؛

یک استادی می‌گفت صبر حتما جواب میده اما ما خودمون عجله میکنیم و توفیقات رو از دست می‌دیم.

من این چند وقت چند مورد برام پیش اومد مشکلات سخت و پیچیده، صبر کردم تا خودشون درست بشن و توکل کردم بر خدا، الحمدلله همشون درست شدن

یکسال که خیلی کمهبچه ها ۱۲ سال حسابی درس میخونن تا مدرسه اشون تموم بشه،صبور باش به خدا اعتماد کن و ب ...

درسته اما سنمون چی؟؟ بالا بره دیگه کی حس داره

والا از بچگی صبر کردم خداشاهده چند سال دیگه لازمه؟؟

حقیقتا قبول ندارم

انقدرها دیدم صبر کردن و آب از آب تکون نخورد

درسته اما سنمون چی؟؟ بالا بره دیگه کی حس دارهوالا از بچگی صبر کردم خداشاهده چند سال دیگه لازمه؟؟حقیق ...

ناامیدی کار شیطان هست ؛

الان علم روانشناسی هم میگه اگر انرژی مثبت جذب کنی کائنات هم برات خوبی میاره؛

خود انسان باید خودش و ذهنش رو شاداب و بانشاط کنه.

اگر ناامید باشی که چیزی عوض نمیشه پس راه درست رو انتخاب کن و به خودت انرژی مثبت بده و برای چیزهای خوبی که میخوای دعا کن.

من که تو نی نی سایت اغلب تاپیک های گله و شکایت و درخواست طلاق که میبینم شوهر پولدار داشتن!

ولی میگن آرامش نداریم!

متن یکی شون رو تو همین تاپیک فرستادم