2777
2789

پس کو😂😂

چند ساله دعا میکنیم زیاد بده مال ثروت خوشی

انگار خدا هم میزنه زیر حرفاش

من هرسال روزه میگرفتم امسال احتمالا نگیرم 

یه نور امیدی خداقل خدا نشون بده به آدم 

ترک نماز و روزه که برکت رو از زندگی آدم میبره و یه جورایی راههای استجابت دعا رو هم میبنده؛

خدا تو قرآن میگه از صبر و نماز کمک بگیرید.

خیلی از جوون های فامیل از خدا خواستیم و فراوان بهمون داد الحمدلله... البته بعد از حدود ده سال... باید صبور باشی

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

چندتا نکته عرض کنم 

بعضی مواقع حاجت شما دیر داده می‌شود

بعضی مواقع حاجت دیگری به جایش داده می‌شود 

ولی عمده این دعاها بلاها را از شما دور کرده و خود خبر نداريد. 

ضمن اینکه وقتی آثار دعاهای مستجاب نشده خود را در قیامت مشاهده کردید آنجا آرزو میکنید که ای کاش در دنیا هیچکدام از دعاهای ما مستجاب نمیشد.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه تا حالا درمانده و بی رزق موندی؟؟؟؟؟؟؟ شاید شما همینی هم که داری صدقه سردعاهات داری ....

درضمن عزیزدل ،روزه برای سلامتی و پاکسازی بدن مفیده بخصوص ک  با سلول های سرطانی مبارزه میکنه....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یعنی به‌خاطر اینکه دعات برآورده نمیشه میخوای روزه نگیری؟! 

عزیزم انجام واجبات و ترک محرمات بر هر کسی واجبه  

خدا بهتر می‌دونه هر چیزی رو کی بده بهش اعتماد کن عزیزم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

ببین میگن برای چیزهای کوچک هم دعا کنید.

موقع دعا خیلی مهمه این که دعا کی بره آسمان که مستجاب برگرده ؛

موقع اذان صبح تا طلوع آفتاب میگن خیلی احتمال استجابت دعا بالاست اون موقع دعا کن.

بعد از نماز هات هم هرچی از خدا میخوای تو دلت بگو و دعا کن.

موقع سحر و افطار هم دعا کن.

این زمان هایی که گفتم برای دعا کردن خیلی خوبه

خدا خیلی چیزی گفته همونی که دوست داشتی روش تمرکز کردی؟🤭

خدا میگه به من اعتماد کن من خوب تو رو میخوام البته به شرطی که بنده ی خوب من باشی

خدا میگه یه قدم به سمت من بیای من چند قدم میام...

درضمن عبادت ما جزو وظایف دینی ماست 

شما میگی حالا که دولت وام نداد منم از چراغ قرمز رد میشم..دزدی میکنم..یا هزارتا خلاف دیگه؟؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

یه راه دیگه هم بهت بگم میگن شکر نعمت، نعمت ات افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند...

هیچ وقت حتی در اوج عصبانیت ناشکری نکن و حتی موقع سختی ها بگو خدایا شکرت...

در طول روز تو دلت زیاد الحمدلله بگو...

واقعاً مثل معجزه میمونه یکسره برای آدم اتفاق های خوب میفته

ترک نماز و روزه که برکت رو از زندگی آدم میبره و یه جورایی راههای استجابت دعا رو هم میبنده؛خدا تو قرآ ...

من همرو انجام دادم 

صبر هم کردم نمیتونم اینجا بگم چقدددد

متاسفانه خبری نیست 

بعد خدا گفته صد سال طول میکشه تا بهت بدم؟؟ 

چه ربطی داره الان سلنا گومز نه نماز میخونه نه روزه اما ثروت از سر و روش میباره

وقتی دستمزد بازیگر و یا خواننده زیاد است خب این شخص هن پولدار می‌شود. ولی تا چند سال؟ نهایتا ۶۰ سال دیگر مثلا در ۹۰ سالگی این ثروت به چه دردش می‌خورد؟؟؟؟ و با خود هم به عالم دیگر هم نمی‌تواند ببرد

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چندتا نکته عرض کنم بعضی مواقع حاجت شما دیر داده می‌شودبعضی مواقع حاجت دیگری به جایش داده می‌شود ولی ...

وای الان اسارت بکشیم

هی بگیم کی بمیریم؟؟ ابن وضع و تحمل کنیم؟

عزیزم مگه تا حالا درمانده و بی رزق موندی؟؟؟؟؟؟؟ شاید شما همینی هم که داری صدقه سردعاهات داری ....درض ...

خود خدا گفته از من همه چی بخاین

من خیلی میخام 

ولی هرروز بدتر میشه 

مگه خدا نگفته؟؟

چه ربطی داره الان سلنا گومز نه نماز میخونه نه روزه اما ثروت از سر و روش میباره

مشکل اینه که ما فکر می‌کنیم هرکسی غرق در پول و ثروت بود دیگه درهای رحمت ها به روش بی حد و اندازه باز شده

نه گلم 

اولا که اینطور نیست 

فقط اگه به معاد ایمان داشته باشی متوجه میشی ..

دوما یه قانون الهیه که هر کسی کار و تلاش زیاد کرد مزدشو میگیره چه مومن چه کافر

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.