2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106566 بازدید | 4125 پست
واینکه همش یه عمی میاد سراغم ....این علائم می‌رسونه آدمو....همش گریه دارم خیلی سخته ای وی اف

می دونی چیه، آی وی اف، این تزریقها و دارو ها و بورو بیاهاش سخت نیست، اینکه اخر سر نتیجه بده یا نه اونش سخته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اا، فکر میکردم با دارو نمیشه پریود سد. گفتی به دکترت؟چی میگه؟

شیاف پروژسترون نیگذاشتم.  یک شب نگذاشته بودم که فردا پریود شدم.  نه دیگه عزیز،  دکتر نمیخواست...  بادار نشدم دیگه...  من شوهرم اوضاع اش افتضاح هست.  دو ماه قرص میخوره از یه پزشک جدید...  دیروز ازمایش داد ببینیم جواب اش تغییری کرد یا نه؟؟!!  در ظاهر که به نظرم نه...  

البته یکی بود از این دکتر بعد از ۱۳ سال جواب گرفته بود.  حالا برا ما فردا مشخص میشه

دوستان من از روز سوم تا 7 لتروزول شبی 3 تا خوردم و دیروز 8 سیکل اولین دوز سینال و hmg زدم تا روز10 باید بزنم هر روز و روز11 برم سونو. دیشب زیر دلم تیر میکشید سمت چپ. کی باید اقدام کنم؟ دوست دارم پسر بشه. دکتر گفت از روز8 زگد نیست؟ من اقدام نکردم 

دوستان من از روز سوم تا 7 لتروزول شبی 3 تا خوردم و دیروز 8 سیکل اولین دوز سینال و hmg زدم تا روز10 ب ...

سلام عزیزم شما بعذ از اینکه امپول ازاد سازی رو بزنین باید اقدام کنین درسته؟

سلام من امروز رفتم سونوی ان تی داشتم خدا خدا میکردم که هماتوم نداشته باشم و طول سرویکسم اوکی باشه که ...

سلام عزیزم اصلا خودتو نباز

ببین به خاطر سن هم احتمال انتی بالا هست همیشه

خیلیااا و همینجا دیدم انتی بالا بوده سلفری و امینو شدن معلوم شده بچه کاملا سالمه

بسپر به خدا و برو یا امینوسنتز بده یا سلفری

نگران نباش ایشالا که سالم سالم هستن

راستی عددانتی تون چند بود

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35