2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106576 بازدید | 4125 پست
سلام عزیزم اصلا خودتو نبازببین به خاطر سن هم احتمال انتی بالا هست همیشهخیلیااا و همینجا دیدم انتی با ...

۵/۵ 

فقط مشکلش ان تی نیس ، مشکلات دیگه هم داره حالا دکتر گفت دو هفته بعد سونو بده شاید خودبخود قلبش وایسته نیاز نباشه امپول بزنیم ، اون یکی هم درست معلوم نیس سالمه یا نه 

۵/۵ فقط مشکلش ان تی نیس ، مشکلات دیگه هم داره حالا دکتر گفت دو هفته بعد سونو بده شاید خودبخود قلبش و ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم 

ایشالا که قل دوم سالم سالم باشه

باز از خودت خبر بده

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونی چیه، آی وی اف، این تزریقها و دارو ها و بورو بیاهاش سخت نیست، اینکه اخر سر نتیجه بده یا نه او ...

سلام شما بچه دار شدید؟ 

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

نه هنوز، به انتقال نا موفق داشتم، بعدیش میافته بهمن ماه.

عزیزم هربار با یکسال فلصله انجام میدن؟ 

و اینکه شما بار اول چند تا جنین انتقال دادید؟ 

جسارته چون در حال تحقیقم

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

عزیزم هربار با یکسال فلصله انجام میدن؟ و اینکه شما بار اول چند تا جنین انتقال دادید؟ جسارته چون در ح ...

نه عزیزم، میتونی خر دو‌ماه یکبار امتقال بدی. من دو بار تخمک کشی کردم دو جای مختلف که جننی بیشتر داشته باشم. بعد تا ادم هماهنگ کنه طول میکشه، الانم خورد به تعطیلات شد سه ماه وقفه بین این دو انتقال.

دفعه اول یه جنین بلاست انتقال دادم، برای انتقال دوم دارم فکر میکنم دو تا بلاست انتقال بدم یا یکی، چون میگن اگه دو تاشم بگیره جز حاملگی پر خطر به حساب میاد و همه ریسک ها دو برار میشه.

ولی فکر کنم در نهایت دو تا انتقال بدم. 

راحت باش هر سوالی دوست داری بپرس، اینجا هستیم تا با هم حرف بزنیم.

شما برای چی میخواین ای وی اف کنین؟ چند سالتونه؟

سلام دوستان دلم براتون تنگ شده بود

خیلی وقته نیومدم اینجا متاسفانه تو دورهدای ک قرار بود مجدد برم برای اقدام آی وی اف کیست داشتم نتونستم پی آر پی تخمدان انجام بدم دکتر گفت پی آر پی باعث میشه کیستا بیشتر رشد می کنن بعدم یه مدت مریض شدم نشد مجدد برم دکتر پیگیر باشم

بچه ها کسی تا حالا سپتوم رحم یک سانتی داشته که بخواد برش داره قبل از انتقال؟ هر انجه در مورد سپتوم میدونید رو بنویسید،. تاپیک های دیگه رو خوندم اکثرا طبیعی میخواستن باردار بشن.

نه عزیزم، میتونی خر دو‌ماه یکبار امتقال بدی. من دو بار تخمک کشی کردم دو جای مختلف که جننی بیشتر داشت ...

منم تصمیم گرفته ان شاءا... این ماه شهر خودم اقدام کنم دیگه مشکلم مشخصه کیست با ذخیره تخمدان کم بعد اگه نشد بعد عید برم تهران با یزد