2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

25859 بازدید | 1970 پست

سلام مامان های آینده

من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.

من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، من امروز پانکچر شدم، ۲۴ تا تخمک شد. یع سری دارو دادن بازم استفاده کنم بعد از تخمک کشی. شما چند ...

هم سن هستیم عزیزم. 

من شنبه عمل پانکچر دارم. 

شما توی سونوهای قبل عمل چند تا فولیکول داشتی؟ 

سلام، من امروز پانکچر شدم، ۲۴ تا تخمک شد. یع سری دارو دادن بازم استفاده کنم بعد از تخمک کشی. شما چند ...

تعداد جنین ها رو بهتون نگفتن؟ 

مشکل شما چی بود؟ 

ان شاء الله با اولین انتقال به زودی زود دامنت سبز بشه. 

هم سن هستیم عزیزم. من شنبه عمل پانکچر دارم. شما توی سونوهای قبل عمل چند تا فولیکول داشتی؟

به من گفت تو هر طرف ۶ الی ۷ تا فولیکول دارم روز اول سیکل ولی عجیب بود که زیاد شده بودن ، شاید هم تو روز اول دقیق نشمرده بود.

ولی عمل پانکچر خیلی راحت بود، هصوصا اون خوابه خیلی میچسبه 🤭

تعداد جنین ها رو بهتون نگفتن؟ مشکل شما چی بود؟ ان شاء الله با اولین انتقال به زودی زود دامنت سبز بشه ...

تعداد جنین ها رو شنبه میگن، 

مشکل خاصی نبود، گاهی وقتا مورفولوزی همسرم میمود پایین به خاطر اون باشه، باید ببینیم شنبه چی میگن، امیدوارم جنین خوب تشکیل شده باشه

تعداد جنین ها رو بهتون نگفتن؟ مشکل شما چی بود؟ ان شاء الله با اولین انتقال به زودی زود دامنت سبز بشه ...

تعداد جنین ها رو شنبه میگن، 

مشکل خاصی نبود، گاهی وقتا مورفولوزی همسرم میمود پایین به خاطر اون باشه، باید ببینیم شنبه چی میگن، امیدوارم جنین خوب تشکیل شده باشه

به من گفت تو هر طرف ۶ الی ۷ تا فولیکول دارم روز اول سیکل ولی عجیب بود که زیاد شده بودن ، شاید هم تو ...

بسلامتی عزیزم ، ان شاء الله بقیه اش هم راحت و موفق بگذره و سال بعد همین موقع نی نی سالم و خوشگل تو بغلت باشه 🌺ر

روز اول سیکل، یعنی روز چندم پریود؟ 

من همیشه از هایپر می ترسیدم و الان انگار در آستانه اش هستم.. برام دعا کن اذیت نکنه. 

راستی به شما چه دارویی دادن؟ همین ماه انتقال میدی؟ 

بسلامتی عزیزم ، ان شاء الله بقیه اش هم راحت و موفق بگذره و سال بعد همین موقع نی نی سالم و خوشگل تو ب ...

مرسی، برای تو هم همینطور 😍

من روز اول پریودم رفتم سونو، بعد از ظهرش باید شروع میکردم داروهامو ولی فرصت نشد بگیرم دارپ ها رو، واسه همین تز روز دوم پریود شروع کردم.

از کجا میدونین دارین هایپر میشین؟ تو سونو گفتند بهتون؟

داروها هم، اچ ام جی بود عضلانی، یه سری هم لیگزافرت زیر جلدی بود هر روز میزدم.

هر روز هم امگا سه و فرتیل اید میخوردم

روز یکشنبه نصف شب ساعت یک با بهتره بگم دوشنبه یک بامداد امپول ازاد سازی رو زدم‌، سه شنبه تخمک کشی بود.

مرسی، برای تو هم همینطور 😍من روز اول پریودم رفتم سونو، بعد از ظهرش باید شروع میکردم داروهامو ولی فر ...

ممنونم عزیزم 😘

من روز دوم پریودم سونو کرد ولی اصلا از تعداد فولیکول چیزی نگفت، حدود یک هفته دارو استفاده کردم و بعد که سونو شدم تعداد فولیکول ها زیاد بود و همین هم احتمال هایپر رو بالا می بره. 

بهم گفتن پروتئین و شوری زیاد مصرف کن. 

و به منم غیر از هورمونی ها، فرتیل اید و یه سری تقویتی دیگه هم دادن که دارم استفاده می کنم. 

ممنونم عزیزم 😘من روز دوم پریودم سونو کرد ولی اصلا از تعداد فولیکول چیزی نگفت، حدود یک هفته دارو است ...

راستی لتروزول هن داده بود، انقدر زیاد بود دونه دونه یاذم میاد