2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 33523 بازدید | 2325 پست

سلام عزیزم منم ۳۵ سالمه ذخیره تخمدان درحد شماست و اینکه عالیه اما دکتر گفت بطرف ذخیره تخمدان پایین و دوبار تخمک کشی کردم اما تعداد تخمک و جنین ها کم میشه شاید برای بار سوم بختم پانکچر بشم 

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفتم کارت جنین بگیرم، گفتند که ۱۶ تا جنین شده، ولی همه رو سه روزه فریز کردند، گفتم چرا ۵ روزه ...

چقدر خوب شده ذخیره تخمدان عالی بود پس

مرسی بهار جانچند تا تخمک داشتی؟ حتما برای سما هم جنین های خوشگل درست میشه.من سه شنبه پانکچر داشتم، ش ...

من جنین ۵ روز بلاست دارن فریز کردن

سلام عزیزم منم ۳۵ سالمه ذخیره تخمدان درحد شماست و اینکه عالیه اما دکتر گفت بطرف ذخیره تخمدان پایین و ...

نرگس جان، چند تا تخمک و جنین داشتین؟ 

جالبه واسه شما رو بلاست فریز کردند من فکر کردم همه جا سه روزه فریز میکنند. 

من هنوز پریود دوم نشدم بعد از پانکچر، ۱۰ روز گذشته از موعد پریودم منتظرم پریود بشم، همیشه مرتب بودم این اولین باره اینجوری هورمونهام بهم ریخته. شما تجربه تون چی بود؟

نرگس جان، چند تا تخمک و جنین داشتین؟ جالبه واسه شما رو بلاست فریز کردند من فکر کردم همه جا سه روزه ف ...

سلام عزیزم از ۱۰ تا تخمک ۷ سالم و از ۷ ۴ جنین گرید خوب بودن خدارو شکر 

نرگس جان، چند تا تخمک و جنین داشتین؟ جالبه واسه شما رو بلاست فریز کردند من فکر کردم همه جا سه روزه ف ...

پریود دوم  با تاخیر. هست نگران نباش طبیعیه

سلام عزیزم چقدر تعداد تخمک ها ت خوب بوده خدارو شکر 

من ۳۴ سالم و ذخیره تخمدان مثل شما ولی تعداد تخمک ها کم شد اول گفتن ۱۳ بعد شد ۱۰ بعد شد ۴ جنین 

دکتر گفت بطرف تخمدان ذخیره اش پایینه 

ولی آزمایش ذخیره تخمدان ۴.۴ بود

سلام عزیزم چقدر تعداد تخمک ها ت خوب بوده خدارو شکر من ۳۴ سالم و ذخیره تخمدان مثل شما ولی تعداد تخمک ...

مهم کیفیت جنین، من از همه نوع کیفیت دارم ولی خب سه روزه فریز کردند به من کفتند همه جا سه روزه فریز میکنن.

شما تعیین سلامت و تعیین جنسیت کردین؟

جنسیت جنینی که میخان براتون بزارن هم بهتون میگن؟

من تعیین جنسیت نکردم عزیزم. گفتند تعیین جنسیت یا تعیین سلامت روش تهاجمیه و ممکنه یه سری از جنین خا از بین برند سر این قضیه. البته نمیدونم نظر صادقانه شون رو گفتند یا چی. 

اگر کسی سقط مکرر، ناهنجاری ژنتیکی داشته باشه اون وقت تعیین سلامت میکنند، و در همون حین میتونن تعیین جنسیت هم کنند. 

یا اگه بارداری دوم باشه اونقت تعیین جنسیت میکنن.