2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 32746 بازدید | 2289 پست
بسلامتی عزیزم ، ان شاء الله بقیه اش هم راحت و موفق بگذره و سال بعد همین موقع نی نی سالم و خوشگل تو ب ...

شنبه معلوم میشه، دکتر گفت ببینیم میشه از پریود بعدیت انتقال بدم یا نه. معمولا دو تا دوره وای نیست ولی کفت پاسه تو رو به احتمال بالا بشه انتقال داد اگه شرایطت مناسب باشه‌

راستی لتروزول هن داده بود، انقدر زیاد بود دونه دونه یاذم میاد

ان شاء الله نتیجه بگیری گلی. 

منم اینقد زیاده خیلی سختم می شد یادم بمونه، حالا بعد سونوی دوم باز دو مدل آمپول دیگه داد که باید حتما سر ساعت باشند، از استرس اینکه یادم نره شب اول درست نخوابیدم 😅

همین لیگزافرت برام آشنا بود گفتی، دیدم به منم داده. 

امروز دیگه تمام زیردلم انگار کیسه آب بستن، با هر قدم حس می کنم شلپ شولوپ می کنن، تخمدان ها و کشاله ران هم می سوزه و تیر می کشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله نتیجه بگیری گلی. منم اینقد زیاده خیلی سختم می شد یادم بمونه، حالا بعد سونوی دوم باز دو م ...

مرسی، انشالله برای همه همینطور باشه‌ 😍

ببین من این حس رو نداشتم، احتمالا هایپر شده تخمدانت که سنگین شده. واسه من تخمدان سمت راست و چپم، یه نقطه سنگین حس میکردم ولی خیلی محسوس نبود.

مرسی، انشالله برای همه همینطور باشه‌ 😍ببین من این حس رو نداشتم، احتمالا هایپر شده تخمدانت که سنگین ...

ممنونم عزیزم 😘

گمانم همینطور باشه.

ان شاء الله فردا خبر بدی همه تخمک هات جنین های باکیفیت شده ☘️

امروز رفتم کارت جنین بگیرم، گفتند که ۱۶ تا جنین شده، ولی همه رو سه روزه فریز کردند، گفتم چرا ۵ روزه نکردین؟ گفتند که ۵ روزه رو فریز نمیکنیم، بعدا که پلن مشخص شد، از فریز در میاریم میذاریم ببینن ۵ روزه میشه یا نه.

شما هم همچین تجربه ای داشتین؟ 

بعد گفتند هم گرید a داری هم گرید b, هم گرید c. گفتند هر نی رو ۴ تا جنین میذاریم ترکیبی از a,b, c 

امروز رفتم کارت جنین بگیرم، گفتند که ۱۶ تا جنین شده، ولی همه رو سه روزه فریز کردند، گفتم چرا ۵ روزه ...

به به، بسلامتی گلی.. ان شاء الله باقی مراحل هم راحت و آسون و با موفقیت برات بگذره 😘

من که بار اول بود پانکچر شدم، گفتن بعد چند روز جنین ها رو بهت میگیم چند تا شده، ولی منم شنیدم خانم ها می گفتن بگو جنین هات رو 5 روزه فریز کنن (که البته یادم رفت و نگفتم) 

هر نی یعنی چی؟ یعنی هر بار انتقال 4 تا انتقال میدن؟ خب اگر همش بگیره خیلی سخت میشه که.. 

همین دوره انتقال میدی شما؟ 

به به، بسلامتی گلی.. ان شاء الله باقی مراحل هم راحت و آسون و با موفقیت برات بگذره 😘من که بار اول بو ...

مرسی بهار جان

چند تا تخمک داشتی؟ حتما برای سما هم جنین های خوشگل درست میشه.

من سه شنبه پانکچر داشتم، شنبه زنگ زدند گفتند ۱۶ تا جنین تشکیل شده و مثل اینکه در هر نی ۴ تا جنین میتونن ماکسیمم بذارن. نی رو داخل دستگاه مخصوص میذارند واسه فریز. اصطلاحا میگن نی.

عد من گفتم چرا نوشتین ۳ روزه، گفت ۵ روزه ر‌ که فریز نمیکنیم! از اونحایی که در ایران کسی چیزی رو بیشتر از یه کلمه توضیح نمیده، من خودم دوباره پرسیدم که یعنی بعد از اینکه پلن انتقال مشخص سد از فریز در میارین بعد دوباره اجازه میدیم که ۵ روزه بشه، فکر کنم گفت بله.

من خیلی از کارکنان و دکتر ها شاکی هستم هیچ زمانی نمیذارند که به ادم روند رو توضیح بدهند ادمها خودشون باید تمام روند رو از این ور اونور در بیارند.

تو انگلیس دکتر میشنیه با ارامش یک ساعت زمان میذاره و همه چی رو توضیح میده.

خلاصه چیزی که من فهمیدم اینکه وقتی میخوان انتقال بدند اون موقع میگن چی کار میکنند‌ 

احتمالا وقتی نی رو در میارن بیرون همه جنین ها از فریز در نمیان، ولی اگه هم در اومدند اونقت تصمیم میگیرن محدد بقیه رو فریز کنن یا نه. 

به به، بسلامتی گلی.. ان شاء الله باقی مراحل هم راحت و آسون و با موفقیت برات بگذره 😘من که بار اول بو ...

همین دوره انتقال نمیدم، گفتند این پیرود نه، پریود بعدی داروهاتو شورع کن، دوباره پریود که شدی، یه سری داروهای دیگه دادن. یعنی میشه پریود سوم. میافته ماه آپریل اواخر اردیبهشت اینا میشه فکر کنم.

مرسی بهار جانچند تا تخمک داشتی؟ حتما برای سما هم جنین های خوشگل درست میشه.من سه شنبه پانکچر داشتم، ش ...

ممنونم عزیزم ❤️

حدود 40 تا فولیکول داشتم، اما تخمک ها 16 تا شد، چند روز دیگه بهمون میگن جنین ها چند تا شده.

دقیقا درست میگی، من هم خیلی شاکی از برخورد پرسنل و دکترها هستم، آدم خودش هزار طور استرس داره، اینها هم بدتر می کنند.. من همش فکر می کردم این مرکزی که من میرم اینطوره و خیلی ناراحت بودم، حتی یکی دو ماه پیش تصمیم گرفتم مرکز دیگه ای برم، برای ویزیت باید می رفتی مطب پزشک، رفتم و فهمیدم این پزشک با اینکه مدارک من کامله، تا چند مدت نیاره و ببره و ویزیت تپل نگیره وارد سیکل پانکچر نمی کنه، منم دیگه نمیخواستم بیشتر زمان از دست بدم، برای همین همین جا موندم. 

ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبت، خیلی مفید بود 🌺

راستش روز عمل برای ما یه اتفاقی افتاد که کلا نسبت به همه چی مردد شدم، اینکه اصلا انتقال بدم یا نه.. 

من به کسی نگفتم و تا اینجای راه اومدم، حتی خانواده خودم خبر ندارن.. حالا خیلی سردرگم شدم. 

ممنونم عزیزم ❤️حدود 40 تا فولیکول داشتم، اما تخمک ها 16 تا شد، چند روز دیگه بهمون میگن جنین ها چند ت ...

خوبه ۱۶ تا تخمک حتما نتیجه میگیری. ولی در مورد اون اتفاق که میگی افتاده، در مورد مرکز یا اینکه با ای وی اف فکر میکنی دوست ندارین بچه دار بشین؟ ولی هر چی که هست بهترین تصمیم رو میگیرین حتما 😍

خوبه ۱۶ تا تخمک حتما نتیجه میگیری. ولی در مورد اون اتفاق که میگی افتاده، در مورد مرکز یا اینکه با ای ...

ممنونم عزیزم. 

توی فرایند روز عمل یه اتفاقی افتاد که ببخشید اینجا گفتنش شاید درست نباشه و البته کمی سخته.. ممنونم انرژی مثبتت 🌺

ان شاء الله برای شما هم بهترین ها رقم بخوره 😍