2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106443 بازدید | 4125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه همه مثل هم هستیم، با شرایط مختلف، ته این راه روشنه، روزهای ناراحتی زیاد داشتیم، ولی ما همه تلاشم ...

من تا اخر امسال ادامه میدم شد که شد،  نشد تمام میکنم....   دیگه نه برای جسم ام خوبه،  نه اعصابم،  نه رابطه زناشویی ام...  به همشون گند زده شد.... 

به جیبم هم... 😂😂

ان شالله مرکزناباروری ارمغان مشهدچشم🥰

چندبچه دارین؟! 

من رفتم گفتن از دوبچه به بالا ای وی اف میکنن... 

بعدش رفتم مرکز ناباروری نوین نوبت هم گرفتم ولی پشیمون شدم باز نرفتم. میگم کاش میرفتم.. 

اللهم،همان که میدانی ... :)

من باردار شدم دوبار که پنج هفته خونریزی کردم و سقط شدن دیگه رفتیم آزمایش همسر داد مورفولوژی دو درصد بقیه چیزا خوبه ذخیره تخمدان خودم ۳۱سالمه ۱.۴هست حالا قرار دی آف ای بدیم خیلی نگرانم کاش میشد خودم باردار بشم میترسم از ای وی اف

دوتا دختر دارم ارمغان فک میکنم بهتره

من دکتر ماما گفت هما اسکوییان تو مرکز ارمغان کارش خوبه و مرکز نوین خانم منصوری.. 

دیدم مرکز ارمغان اینحوری گفت گفتم ولش شاید مرکزا بهترباشن تا تو مطب.  دیگه رفتم نوین.. نمیدونم برم دوباره یانه. 

اللهم،همان که میدانی ... :)

خانمها من اخر هفته یعنی پنجشنبه باید تست بارداری بدم،  دو هفته تمام میشه.  خیلی استرس دارم.  هیچ علامتی ندارم.  😐😐

دلم گرفته،  دلم میخواد گریه کنم...  خوب اگر قرار نیست به دست بیاد چرا خدا میل اش رو گذاشته...  

کسی بوده هیچ علامتی نداشته باشه و مثبت بشه؟!  🥺🥺

خسته شدم.  هر شب دارم خواب میبینم،  دیشب هم خواب تست بارداری دیدم.... اینقدر چرت بود!!   😁😁

اینجا نباشه دیووونه میشم...!!  خدا خیرت بده این تاپیک و زدی...  

یا اینجا یا چت جی بی تی،  خدا به اون هم خیر بده 😂😂

سر یه موضوعی دیگه به خواهرم هم درد دل نمیکنم...  قبلا خیلی جیک تو جیک بودیم.  الان تنهای تنها شدم.  واقعا برام سخت هست... 

بچه ها دیروز دهمین روز از ۱۴ روزم بود. یه کم شیطنت کردیم. الان خونریزی کم یعنی در حد لکه داشتم. ی ...

😀 فکر کنم تو روز ۱۴ بعد از انتقال لانه گزنیی و اینها همه انجام شده باشه. ولی توصیه شده که رابطه نداشته باشین بعد از انتقال. ولی چرا لک داشتی نمیدونم، قهوه ای بود؟ یعنی قدیمی بوده؟. امیدوارم گرفته باشه و نشونه خوبی باشه 🫠

خانمها من اخر هفته یعنی پنجشنبه باید تست بارداری بدم، دو هفته تمام میشه. خیلی استرس دارم. هیچ علا ...

من فکر میکنم ادم اینجور چیزا رو خیلی به اشتراک نداره با ادمهای دیگه، چون سوال میپرسن ادم استرس و احاسا مسویلیت میکنه که باید یه نتیجه بگیره، یعنی وقتی منفی میشه، به همه باید اعلام کنی که منفی شده این خودش انگار چند دفعه این حس منفی شدن رو با اعلام کردن باید تکرار کنی.