من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.
من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍
جدیدا هر وقپ دلم میگیره میام اینجا... نمیدونم چرا اینقدر با این تاپیک ارتباط گرفتم... جمعه هفته شمارش معکوس ۱۴ روز شروع شد... یعنی ۶روز گذشته ولی من هژچ هیچ هیچی تغییر در خودم حس نمیکنم...
فمکر کنم تگر اینبار پریود بشم طغیان کنم.... خدایااا... یک جلسه مهمی هم دقیقا شنبه بعدی اش دارم.... یعنی پقیقا روز پریثدی احتمالی.......
جدیدا هر وقپ دلم میگیره میام اینجا... نمیدونم چرا اینقدر با این تاپیک ارتباط گرفتم... جمعه هفته شما ...
اخه همه مثل هم هستیم، با شرایط مختلف، ته این راه روشنه، روزهای ناراحتی زیاد داشتیم، ولی ما همه تلاشمون رو میکنیم، دنیا به اخر نمیرسه، سلامتی خودمون، سلامتی ادمهای مهم زندگی از همه قشنگتر و مهمتره، الهی همه دلشون گرم و لبشون خندون باشه. آمین 🫂😇