2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106847 بازدید | 4127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اطرافیان به من میگفتن برو ، چون دوتا دختر دارم ، خودم نخواستم ، از یه طرفم دوس دارم یه دونه پسر ...

اهان خدا بچه هاتو حفظ کنه 

من باشم هرگز هرگز همچین کاری نمیکنم 

به خستگی روحی جسمیش نمیارزه همین طور هزینه

احتمال موفقیت هم۲۵ درصد هستش 

ولی اگه خیلی دوست داری برو توکل به خدا

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بله دیروزممنون. بله تعیین جنسیت پسر دوتا دختر دارم

انشاالله که مثبتی عزیزم. 

کدوم مرکز ناباروری کارای تعیین جنسیتت رو انجام دادی؟! 

واینکه حتما ازنتیجه باخبرم کن. ♥

اللهم،همان که میدانی ... :)

جدیدا هر وقپ دلم میگیره میام اینجا...  نمیدونم چرا اینقدر با این تاپیک ارتباط گرفتم... جمعه هفته شمارش معکوس ۱۴ روز شروع شد...  یعنی ۶روز گذشته ولی من هژچ هیچ هیچی تغییر در خودم حس نمیکنم...  

فمکر کنم تگر اینبار پریود بشم طغیان کنم....  خدایااا...  یک جلسه مهمی هم دقیقا شنبه بعدی اش دارم....  یعنی پقیقا روز پریثدی احتمالی....... 

جدیدا هر وقپ دلم میگیره میام اینجا... نمیدونم چرا اینقدر با این تاپیک ارتباط گرفتم... جمعه هفته شما ...

اخه همه مثل هم هستیم، با شرایط مختلف، ته این راه روشنه، روزهای ناراحتی زیاد داشتیم، ولی ما همه تلاشمون رو میکنیم، دنیا به اخر نمیرسه، سلامتی خودمون، سلامتی ادمهای مهم زندگی از همه قشنگتر و مهمتره، الهی همه دلشون گرم و لبشون خندون باشه. آمین 🫂😇

جدیدا هر وقپ دلم میگیره میام اینجا... نمیدونم چرا اینقدر با این تاپیک ارتباط گرفتم... جمعه هفته شما ...

عزیزدلم این حستو خوب درک میکنم 

به حق خانم فاطمه دلت شاد بشه بار چندم انتقال

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید