2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107096 بازدید | 4135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مثبت میشع منم 37سالمه ده سال ازدواج کردم ازاین ماه قراره بریم واسه ای وی اف

خیلی هم عالی، همه چی خوب پیش بره، به نظرم وقتی مثبت میشه خستگیمون و انتظارمون جبران میشه ، البته خود بارداری هم چالش های خودش رو داره. ما رو بی خبر نذار، بیا اینجا خبر بده جی کار کردی.

من انتقال دادم یک جنین بلاست تو انگلیس ولی منفی شد. میخوام بیام تهران هیسترو هم کنم قبل از انتقال بع ...

انشالله بسلامتی عزیزم جواب میگیری. من یه جلسه رفتم مطب امیری خودشو ندیدم ماما و پزشکای دیگهآزمایش سونو برام نوشتن گفتن جلسه بعد میتونی خودشو ببینی ولی نوشتن کاندید ای وی اف. شما خودشو دیدی؟؟ اخیرا یکی از اشناهامون بعد ۱۳ سال دونده گی با اقصی مثبت شده🥹 ولی من اصلا نمیشناختمشون سرچ کردم دیدم دکتر خییلی خوبیه دونفرم توی سونوگرافی دیدم که با شهرزاد انصاری مثبت شدن بخاطر همین گیج شدم😐😐

خدایا🤍حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچی زنی نذار.. آمین🙏🏻
سلام من ۶دیگه پریود میشم فردا هم انتقال دارمچه زمانی مناسبه برای انتقالاگه تجربه دارین لطفا بگین ممن ...

بسلامتی عزیزم😍شما دکترتون کیه عزیزم؟ 

خدایا🤍حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچی زنی نذار.. آمین🙏🏻
انشالله بسلامتی عزیزم جواب میگیری. من یه جلسه رفتم مطب امیری خودشو ندیدم ماما و پزشکای دیگهآزمایش سو ...

اها، من بله باهاش تخمک کشی داشتم و جنین تشکیل دادم.چی بگم والا، دکتر زیاد هست، ولی به نظرم دکتری باشه که وقت بیشتری بذاره بهتره.

عزیزم میشه بگی کل هزینه ای وی اف چقدر درومد برات؟صفر تا صد

اینو کسانی که تازگیا ای وی اف کردن باید بگن، چون قیمتها از پارسال تا الان عوض شده، و اینکه اصلا شما بیمه دارین یا نه هم فرق میکنع، ولی کلا به صورت ازاد بخوای حساب کنی شما رو ۱۰۰ میلیون حساب کن.