2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107158 بازدید | 4136 پست
عزیزم به ماما یا دکترت گفتی؟ معمولا چند روز بعد از پانکچر دوباره اسکن میکنن که چک کنن اینا رو. اسکن ...

فردا گفتن بیا برا ازمایش عفونت و غیره و فردا هم اعلام میکنن چندتا جنین دارم چون امروز زنگ زدم گفتن زوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من میخوام برم ای وی اف مدارک و آزمایشای خودم و همسرم کامل شده ، ولی هنوز نتونستم قطعی دکترمو انتخاب کنم😞😞

بین دکتر مهرنوش امیری، شهرزاد انصاری و ملک منصور اقصی موندم کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه لطفا 

خدایا🤍حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچی زنی نذار.. آمین🙏🏻
دوستان من میخوام برم ای وی اف مدارک و آزمایشای خودم و همسرم کامل شده ، ولی هنوز نتونستم قطعی دکترمو ...

سلام عزیزم، ببین من مهرنوش امیری بودم، میدونی که خیلی خیلی شلوغه اونجا، معطلی داره و اینکه در حد یک دقیقه سونو میشی. نمیدونم دکتر های دیگه هم اینجوری هستند یا نه واقعا. منم خودم بدم نمیاد یه دکتر دیگه امتحان کنم، البته یه سری جنین با مهرنوش امیری دارم ولی انتقال ندادم هنوز. دوست داشتم هم یه بار با دارو امتحان کنم هم اینکه یه بار دیگه هم تشکیلی جنین بدم بعد تعیین سلامت کنم چون سنم داره میگذره میترسم کیفیت بیاد پایین اخر سر چیزی نمونه 🤣

خلاصه اگه اطلاعات بیشتری پیدا کردی به منم خبر بده. 

من دکتر نیره تمیزی رو هم تو مام شنیدم خوبه.

بچه ها امروز رفتم ازمایش خون دادم بهم گفتن تخمدانات بیش از حد بزرگ شده گفتن پس فردا باز ازمایش رو تکرار کن اصن بدجور حالم بد شد اگ امروز ازمایش خوب بود میتونستم سه شنبه انتقال بدمم😔

بچه ها امروز رفتم ازمایش خون دادم بهم گفتن تخمدانات بیش از حد بزرگ شده گفتن پس فردا باز ازمایش رو تک ...

اسکال نداره، بذار بدنت استراحت کنه، بعد قشنگ رحمت رو اماده کن برو انتقال بده. چند تا جنین داری؟