2777
2789

نمیدونم وسواس گرفتم یا چی گفتم بعدا عمل کنم پاهام یکم از همه فاصله داره از زانو قدم ۱۷۲ و ۵۸ کیلوام دماغمو عمل کردم چهره ام بد نیست و زیبایی ها و نقطه قوتایی هم داره ولی احساس میکنم این ایرادم خیلی بزرگه با اینکه نمیدونم مردم نمیدونن میدونن فکر کنم بعضیا نمیدونن چون وقتی میخوان ازم ایراد بگیرن همیشه مثلا میگن لاغره کسی نگفته پا پرانتزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ذره بین گرفتی دستت افتادی ب جون خودت عیب یابی ، بسه دختر تمومش کن تو ب اندازه کافی هیچ تو زیادیم ق ...

اول دماغمو عمل کردم بعد چشامو چون عینکیم تا ماه دیگه عمل میکنم گفتم چند سال دیگه پاهامو عمل کنم درد ندارم مشکل حرکتی ندارم هیچی نیست

یکوشصت یکو شصت دو

دختر قد به این خوبی داری هم اتاقیم هم قد تویه همیشه نگاش میکنم میگم چقدررر اندامش خوبه همه چیزش متناسبه البته اونم اعتماد به نفس نداره زیباییشو اصلا نشون نمیده همش لباس گشاد میپوشه حس میکنم اینقدر دخترا تو اینستا خوشگلن والبته با کلی فی لتر و اینا که بدن طبیعی اندام طبیعی خودمونو دیگه نمیتونیم بپذیریم همش توذهنمون فرو میکنن کمی کافی نیستی

دختر قد به این خوبی داری هم اتاقیم هم قد تویه همیشه نگاش میکنم میگم چقدررر اندامش خوبه همه چیزش مت ...

ممنونم ک با حرفات کلی حس خوب بهم دادی معلومه ک خیلی ماهی اینم بدون قد تورو با عمل هم نمیشه بدست اورد لامصب عالی هستی قدر خودتو بدون من مطمئنم هم قشنگی هم دل مهریونی داری هم اینده زیبابی داری دیگه نبینم عیب رو خودت بذاری

قد متوسط خیلی خوبه هم اینکه خیلی ظریف و دخترونه اس هم اینکه از مردا بلند تر نیستی ترس اینو نداری شوه ...

من کنار شوهرم و اقوامش کوتاه حساب میشم همشون 185پسرا ، دختراشونم 175ب بالان اما دیگه برام مهم نیست کوتاهم

اگه درد کمر و مفصل ندارید یعنی پاتون زیاد پرانتزی نیست راحت با بدنسازی میتوانید حالت ظاهریش هم بهتر کنید

بعد اکثر ادما اون چیزی که شما در خودتون میبنید و عیب حساب میکنید اصلا نمیبینن و توجه نمیکنن و فقط اون وایب و کلیت ظاهر شما را میبنن و قضاوت میکنن

از زندگیتون لذت ببرید و درگیر این مسائل نباشید شاد تر هستید