2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106443 بازدید | 4125 پست
سلام دوستان من روز 7ازانتقال هستم ورم معده دارم شکمم باد میکنه

به سلامتی، ببین به خاطر مصرف پروژسترون یا حاملگی این علایم دیده میشه. شبیه هم هستند. ولی اگه یبوست داری سعی کن آلو‌ و انجیر بخوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من امروز رفتم سونوی ان تی 

داشتم خدا خدا میکردم که هماتوم نداشته باشم و طول سرویکسم اوکی باشه که کارم به سرکلاژ نکشه چون دوقلو دارم 

ولی خیلی سورپرایز شدم : گفتن یکی از قل ها که ان تی بالایی داره و حتما باید با امپول سقط شه 

اون یکی پاش رو جمع کرده بود و هر چقدر راه رفتم شیرینی خوردم باز نکرد دکتر گفت معلوم نیس پاش سالمه یا نه ، اینم حتما باید امینوسنتز بشه به وقتش 

سلام من امروز رفتم سونوی ان تی داشتم خدا خدا میکردم که هماتوم نداشته باشم و طول سرویکسم اوکی باشه که ...

سلام عزیزم، 

ای بابا، متاسفم برای این خبری که گرفتی عزیزمممم 🫂 ولی حتما نظر یه نفر دیگه رو هم بپرس. 

امیدوارم اون یکی قل سالم باشه 🥹

شما چند سالتون بود؟ دی اف ای همسرتون بالا بود؟ 

سلام عزیزم، ای بابا، متاسفم برای این خبری که گرفتی عزیزمممم 🫂 ولی حتما نظر یه نفر دیگه رو هم بپرس. ...

ممنون عزیزم توکل کردم بر خدا 

همسرم کاملا سالمه فامیل هم نیستیم 

۳۶ سالمه 

دکتر سونو گفت تو ای وی اف این ناهنجاری ها احتمالش هست 

ولی چت جی پی تی گفت اینطور نیس 

من که دیگه نه اقدام طبیعی میکنم نه چیزی 

نه عزیزم نیستم باردار، به زودی ولی 😃

انشالله....سوالم اینکه من فردا چهار روزه دارم تزریق میکنم دورناف وعضلانی و یه سری مکمل میخورم....امروز روز پنجم و یهویی پریودم قط شد وتمام شد تا بحال اینجوری نشده بودم الان ترشح دارم تخمدانام هم نوبتی یه درد خفیف دارن نمیدونم چرا...شنبه هم روز هفتم پریودم گفته بیا سونو ...خودم تنبلی شدید

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

انشالله....سوالم اینکه من فردا چهار روزه دارم تزریق میکنم دورناف وعضلانی و یه سری مکمل میخورم....امر ...

ببین شاید به خاطر داروهاست که پریودت قطع شده چون دیگه دست بدنت نیست، داروها دارن کنترل میکنن، سونو کنن خب چیزای بیشتری مشخص میشه، و اینکه احتمالا دارن رشد میکنن سنگین شده، فقط یه کم زوده برای درد، ولی بدن و شرایط ادمها متفاوته و با سونو معلوم میشه.