2777
2789
عنوان

دعا برای مردنم

91 بازدید | 10 پست

بگید من یک دخترم کچل شدم موهام ریخته بعدش هم رفتم دکتر قرص پروژسترون داد برای پریودیم چاق هم شدم شدم یک دختر کچل چاق حالا به نظر شما من با چه امیدی زندگی کنم پدر و مادرم هم همش باهام دعوا میکنن میگن حق نداری رژیم بگیری لاغر بشی ما همینمیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهای منو ببینی چی میگی؟؟؟؟ بخدا قسم بخدا کف سرم مشحصه انقدر موهام کمه انقدر کمه همه مسخره میکننولی ...

عزیزم کاش فقط مو بود این قرص آشغال پروژسترون هم سینه هام بزرگ کرد من از سینه بزرگ متنفرم بعدش هم یک مشکل خیلی بزرگتر که دلیل اصلی ناراحتم هست و به خاطرش حتی میخوام خودم رو بکشم این که من از سه سال پیش شبا پدر و مادرم جنگ و دعوا داشتم که بزارن رژیم بگیرم و لاغر بشم ولی هیچ وقت به من اجازه نمیدن میگن تو خودت لاغری این کارا برای چیته و هیچ وقت نزاشتن من اونقدر که دوست دارم لاغر بشم و بمونم 😔 الان هم که این قرص این کار رو باهام کرد

عزیزم کاش فقط مو بود این قرص آشغال پروژسترون هم سینه هام بزرگ کرد من از سینه بزرگ متنفرم بعدش هم یک ...

خب حتما چاق نیستی

اندامت عکس داری بفرس

والا منم چهار طبقه شکم دارم واسم مهم نیس

سینه هامم ۷۵ ۸۰ اصلا مهم نیس واسم

خیلی سخت گرفتی

من تازه دیابتم دارم خیلی اذیت میکنه ولی بازم واسم مهم نیست

مگه بچه ای میگی خودمو بکشم

ادمای ضعیف اینکارو میکنن

راه حل داره هرچیزی

بشین با پدر مادرت حرف بزن از یکی کمک بگیر

سریع خودکشی؟ اینا اصلا مشکلی نیس بخدا