2777
2789

عااااااااااح

چنلم توی بله : fararazbale یکم دلی صحبت کنیم؟حتی نمیدونم باید عذرخواهی کنم یا نه...میخوام عذر خواهی کنما اما با خودم میگم بابت چه گناهی عذرخواهی کنم؟بابت صرفا بی انرژی اجتماعی بودنم که دست خودم نیست و توی ذات و سرشتمه؟اصن به گذشته برمیگردیم،خیلی گذشته،وقتی که بچه بودم،من ابدا اجتماعی نبودم،من واقعا معاشرتی نیستم،یعنی شاید توی یه تاپیک ببینی منو بابت پستم فک کنی خیلی کول و فانم،اما در همون لحظه ست و ثانیه ی بعد دیگه انرژی ندارم و یا انرژیم در حد همون یه پست گذاشتن توی یه تاپیکه،من خیلی اهل چت کردن طولانی نیستم،من در زندگی غیر مجازیم کلا سه تا رفیق دارم و در ده سال اخیر زندگیم با فرد جدید غیرمجازی دوست نشدم،من همیشه درخواست دوستی هارو قبول میکنم بخاطر اعتباری که طرف داره پیشم،اما نمیتونم بعدا مکالمه ی طولانی داشته باشم و پیوی چک کنم،من همه چیمو توی چنل و پستام میگم اما آدم چت خصوصی و دیتیل شخصی نیستم و این نشونه ی عدم علاقه ی من به شما و یا تکبر نیست،روح و روانم برای معاشرت طولانی خسته ست،گاهی بعد از مدت ها میام جواب بدم میبینم لغو دوستی کردید،بیشتر از اینکه از این ناراحت شم از این ناراحت میشم که حتما با جواب ندادن ناراحتتون کردم که لغو کردید,و ناراحت تر میشم از اینکه من هم تقصیری ندارم فقط در توان من ارتباط شخصی نیست...فقط ازتون خواهش میکنم از دست من بابت این اخلاقم ناراحت نشید من دست خودم نیست ...من خیلی عذاب وجدان میگیرم و حق من نیست این حس رو هم به کتگوری افکار آزار دهنده م اضافه کنم♥️

واقعا هیییی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز