2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست
ریاضی بابا دانشگاه ازاد رفتین شما؟؟؟؟ اکثرا الکی نمره میگیرن

نه عزیزم رشته های فنی مهندسی مثل برق و مکانیک خیلی سخت میگیرن 

استادهاش همه فارغ التحصیل دانشگاه های شریف و تهران هستن و به شدت سختگیرن

اصلا بحث تحصیلات نیست مگه هر کی تحصیلکرده س میفهمه؟؟؟؟ 

عزیزم دوستمون منظوری نداشتن.چون شما فرمودین که شوهرتون شاید از لحاظ سطح هوشی پایین تر از شما باشن خواستن بدونن که تحصیلاتشون چقدر هست وگرنه میزان تحصیلات قطعا برای هر کسی ختم به فهم و اگاهی بیشتر نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیسانس مکانیک دانشگاه ازاد

اونوقت بهش میگی خنگ ؟! 🤤

پسر های الان همه تو کارای فنی مشکل دارن . تو باید بهش اعتماد به نفس بدی . باید هی تاییدش کنی . اگه اومد در قوطی باز کنه و نتونست بگی این قوطی ها چقدر درشون بد ساخته شده . حتی تو هم نمی تونی باز کنی.

یکم تحمل کن این روش جواب میده . 

در گوشی بهت بگم من خودم هم همین مشکل رو داشتم 😉 با همین روش درست شد .🤗😎

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
آره بخدا صد بار تا حالا با خودم تکرار کردم  کوچکترین اتفاقی که میفته حتی اگه کسی نگه و خودمم ا ...

من خیلی وقتا بیخیالش شدم و گفتم درس میشه یادش دادم ولی الان میفهمم اوضاع خیلی بدتر از ایناس

فقط غصه میخورم 

چرا قسمت من اینطوری شد ولی در عین حال شکر میکنم واسه نعمت سلامتی ک داریم و میدونم خیلیا مشکلای گنده تر از اینا دارن

ببین فهمیدن با مشکل هوشی داشتن متفاوته ممنکه یکی خیلی باهوش باشه ولی در فهم طرف مقابل ناتوان ولی شما تز اول تاپیک روی مشکل هوشی ایشون و باهوش بودن خودت تاکید داشتی ایشون تونسته لیسانس بگیره اونم در یه رشته محاسباتی و در جامعه کار میکنه و تشکیل خوانواده داده پس در سطح نرمال جامعه هست ولی در سمت دیگه که شما قرارداری چی؟ شما چه کار ها کردی که نشون دهنده توانایی و هوشته؟

مشاور روانشناس یا روانپزشک؟؟؟؟ کجا باید برم؟؟

همسرتون از بچگی بدون مسئولیت پذیری بار اومده. شما هم که میگی بار زندگی رو دوش شماست پس الانم نیازی به تکون دادن خودش نمیبینه. 

اول از میزان هوشش مطمعن شین که فکر نمیکنم پایین باشه بیشتر تنبل و بی مسئولت بار اومده که خودش مقصر نیست. بعد دنبال ایجاد انگیزه و دادن مسئولیت دادن بهش برین اما نه با سرزنش کردن یا تمسخر و حتی مقایسه. من پیشنهاد میکنم پیش روان پزشک برین . هم تست هوش میگیرن ازش نیاز باشه تست روان سنجی میگیرن که وضعیت فشار عصبیش مشخص شه و بعد نیاز باشه مراجعه میدن شما رو به مشاور بالینی.گاهی خود روان پزشک مشاوره هم میده.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

یکی میاد دردودل کنه و دلش خیلی پره ادمم همچین مواقع چیزای بدی از دهنش میاد از حرص و اعصبانیتش ‌.چرا معلم ادبیات میشین .همچین مواقع نظر ندین بهتره  چیزیم نمیشه ب خدا نمیان بگن فلانی چرا نظر ندادی. 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
مثلا ماشینو از تو حیاط میاره بیرون راهنما میزنه یه جوک تعریف میکنم معنیشو نمیفهمه

استارتر تحصیلاتش چیه ؟ چندسالته؟ خودت چطور؟ 

شوهرت مرد مهربونیه؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین فهمیدن با مشکل هوشی داشتن متفاوته ممنکه یکی خیلی باهوش باشه ولی در فهم طرف مقابل ناتوان ولی شما ...

من با اشاره ابرو میفهمم طرف چی میخواد ازم، تو کارا زبر و زرنگم حداقلش یکی جوک تعریف کنه میفهمم چی گفته ولییییی شوهرم خیلی وقتا نمیگیره جریان چی بوده 

استارتر تحصیلاتش چیه ؟ چندسالته؟ خودت چطور؟  شوهرت مرد مهربونیه؟

من لیسانس برق

شوهرم مهربونه ولی لجباز و یکنده هم هست گاهی وقتا و نمیپذیره اشتباهاتشو 

من با اشاره ابرو میفهمم طرف چی میخواد ازم، تو کارا زبر و زرنگم حداقلش یکی جوک تعریف کنه میفهمم چی گف ...

عزیزم هوش چنیدین آیتم داره شوهر شما هوشش پایین نیست در کل ولی تو یه قسمت هایی مث قضاوت و حل مساله مشکل داره.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤