2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من لیسانس برق شوهرم مهربونه ولی لجباز و یکنده هم هست گاهی وقتا و نمیپذیره اشتباهاتشو 

احساس میکنم از این مردای مهربون وبی غل و غش و مهربونه که همه چیش رویه و اهل شیله پیله نیست 

درست میگم؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه اما ...

من تمام این حس هات رو درک میکنم . واسه همین بچه نمی خواستم تا چند سال ولی درست شد. 

فکرکن "شوهر هرچی هست باید بهش افتخار کنی . چون شوهرت ه . "  این طرز فکر و رفتارهایی که به بار میاره اعتماد به نفسش رو می بره بالا درست میشه انشالله

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
احساس میکنم از این مردای مهربون وبی غل و غش و مهربونه که همه چیش رویه و اهل شیله پیله نیست  در ...

تا حدودی ولی بعضی وقتا ب خانواده م بی احترامی میکنه اونا هیچی نمیگن چون همه خانواده میدونن چطوریه

ببخشید خیلی رک میگم توهم ی بیشعور ب تمام معنایی😑😑😑😑😑

خیلی تندحرف میزنی ایشون راجع ب همسرش حرف میزنه حالاباحق یاناحق شماچرا توهین بهش میکنی وکیل شوهرشی؟شوهرشه دلش میخوادفحش بده ب یجایی رسیده الان استاترچ بدی بشماکرده ک اینقدوقیحانه نظرتوگفتی .اتفاقاخیلی باکمالاته ک فقط بهت گف چرا مشخصه دلش بزرگه .

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من تمام این حس هات رو درک میکنم . واسه همین بچه نمی خواستم تا چند سال ولی درست شد.  فکرکن "شوه ...

بیشتر از همه چی این موضوع ک الان همه هم فهمیدن شوهرم ساده س و کار بلد نیس و اینکه بهمون تیکه میندازن ازارم میده

قبلا خیلی میپوشوندم کاراشو و توجیه میکردم

تا حدودی ولی بعضی وقتا ب خانواده م بی احترامی میکنه اونا هیچی نمیگن چون همه خانواده میدونن چطوریه

دیدم اینجور افرادی رو ،ولی بقول شما خانمشونم تقزیبا هم تیپ خودشون هستن و واقعا باهم خوشبختن ،آدمای پیچیده ای نیستن و زندگی راحتی دارن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مشاور روانشناس یا روانپزشک؟؟؟؟ کجا باید برم؟؟

عزیزم روان شناس باید بری..شما نیاز ب مشاوره داری...روان پزشک کارش تجویز داروء...

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
دیدم اینجور افرادی رو ،ولی بقول شما خانمشونم تقزیبا هم تیپ خودشون هستن و واقعا باهم خوشبختن ،آدمای پ ...

دقیقا ب اسن موضوع فکر کردم ک اگه یکی در حد خودش بود چقد خوشبخت بودن باهم

دقیقا ب اسن موضوع فکر کردم ک اگه یکی در حد خودش بود چقد خوشبخت بودن باهم

سعی کردی بیخیال بشی ؟ ینی اینکه حساسیتتو کم کنی ؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792