2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست

عزيزم دركت ميكنم خنگ ك نيس يخورده زيادي ادم ساده ايه.... شوهر من تو روزبطش كل كاراش عاليه ولي واقعا همه چي يادش ميره سوتي زياد ميده برا همين مجبورم خودم خيلي كارارو بكنم اون در حدي ك نون خونه رو دربياره ... شوهرت خيلي ساده اس عزيزم سهي كن روش كار كني و خودت خيلي كارارو انجام بدي سخته ولي حداقل عذاب نميكشي... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
بی انصاف نیستم عزیزم وقتی میگم همه اطرافیان متوجه رفتارش شدن!!!! چه توضیحی ازم میخواید من تاپیک زد ...

شاید خیلی مامانی بوده همه کارارو مادرش براش میکرده نه؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم بیش‌تر توضیح بده...بامشاور صحبت کن پیش کسی از اقوام هم درد دل نکن ک پس فردا همینو میکوبن تو سر ...

واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه

اما در کنارش ازامش ندارم امنیت ندارم نمیتونم بهش تکیه کنم

روش کار کن عوضش کنی بگو انتظاراتم اینه تغییر بده رفتاراتو من ناراحتم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
روش کار کن عوضش کنی بگو انتظاراتم اینه تغییر بده رفتاراتو من ناراحتم

خیلی باهاش حرف زدم

الان فقط مشاور مونده ک برم ولی بعید میدونم درس شه و گزینه اخر طلاق

واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه اما ...

الهي بگردم مث شوهرت سه نفرم دورم هستن...يكيش عمومه، يكيش پسر يه عموي ديگه امه، يكيش هم پسر دايي شوهرم.... پسر دايي شوهرم خيلي اقا و تميز و شيكه... ولي رفته سربازي بعد تو نيرو انتظامي ايناس... بهش مجرم دادن مثلا ببره جايي اسلحه رو داده مجرم گفته اينجا واستا من برم دسشويي اونم فرار كرده طفلي رو سه روز انداختن بازداشتگاه... ساده اس خيلي😞

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
دو سه بار برگشتم بالا فکر کردم استارتر حرفی زده یا پستی حذف کرده که اینطور بهش پریدی جالبه که لایک ...

خیلیییی حرصم گرفت من حالاحالاها پست کسی رو ریپلای نمیکنم ینی این کامنت خیلی عصبیم کرد

بی ادب

عزیزم تا حالا پیش مشاور رفتی؟ این مشکل شوهرتو به مشاور بگو اگه نیاز باشه شوهرتم ببر ببین چی میگه جریان چیه چرا اینطوریع شاید درمان بشه نمیدونم که شرایط سختیه نیاز به متخصصش داره ماها بی تجربه دایم نمیتونیم درست راهنماییت کنیم یه وقت حرف اشتباه میزنیم زندگیت بدتر هم مشیه خدایی نکرده

عزيزم درباره ی کسی که زندگيتو تامین میکنه اينجوري حرف نزن 😔😔😔 منم بعضی وقتا از دست شوهرم عصبی می ...

آخی عزیزم.چقدر به دلم نشست این حرفت .انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشید

*** الیس الله بکاف عبده***
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792