عزيزم دركت ميكنم خنگ ك نيس يخورده زيادي ادم ساده ايه.... شوهر من تو روزبطش كل كاراش عاليه ولي واقعا همه چي يادش ميره سوتي زياد ميده برا همين مجبورم خودم خيلي كارارو بكنم اون در حدي ك نون خونه رو دربياره ... شوهرت خيلي ساده اس عزيزم سهي كن روش كار كني و خودت خيلي كارارو انجام بدي سخته ولي حداقل عذاب نميكشي...
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه اما ...
الهي بگردم مث شوهرت سه نفرم دورم هستن...يكيش عمومه، يكيش پسر يه عموي ديگه امه، يكيش هم پسر دايي شوهرم.... پسر دايي شوهرم خيلي اقا و تميز و شيكه... ولي رفته سربازي بعد تو نيرو انتظامي ايناس... بهش مجرم دادن مثلا ببره جايي اسلحه رو داده مجرم گفته اينجا واستا من برم دسشويي اونم فرار كرده طفلي رو سه روز انداختن بازداشتگاه... ساده اس خيلي😞
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
عزیزم تا حالا پیش مشاور رفتی؟ این مشکل شوهرتو به مشاور بگو اگه نیاز باشه شوهرتم ببر ببین چی میگه جریان چیه چرا اینطوریع شاید درمان بشه نمیدونم که شرایط سختیه نیاز به متخصصش داره ماها بی تجربه دایم نمیتونیم درست راهنماییت کنیم یه وقت حرف اشتباه میزنیم زندگیت بدتر هم مشیه خدایی نکرده