2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 231 پست

خیلی ناراحت شدم ولی از یه طرفم خیلی خوشحالم که یکی پیدا شد که شوهرش مثل شوهر من باشه . من خیلی عذاب میکشم چون تقریبا تنها شدم شوهرم هیچی نمیفهمه حتی به قول تو یه جک ساده اصلا متوجه منظور نمیشه و کلا همه خصوصیاتش مثل شوهر تو هست شاید یکمم بدتر الان تصمیم گرفتم ببرمش پیش روانشناس وضع مالی خوبی نداریم وگرنه تا حالا صدباره رفته بودم دوتا بچه کوچیک دارم تو خانوادش کسی جز آدم حسابش نمیکنه چون واقعا حرفاش خنده داره و بیربط مثلا دارن در مورد یه چیزی حرف میزنن شوهر من یه حرف بیربط میزنه که آدم خجالت میکشه خلاصه کلا عذاب میکشی دیگه جلو روش میگم دلم یه مرد میخواد یه دل سیر باهاش حرف بزنم...ولی میدونم دست خودش نیست خدا بهش عقل نداده. نمیخوام ناشکری کنم شاید معتاد نیست کار میکنه ولی هزار تا عیب داره.حتی اینقدر خنگه که هنوز نتونسته رانندگی یاد بگیره بعد من با دوتا بچه کوچیک خودم رانندگی میکنم بچه کوچیکم شیش ماهشه توماشین خیلی گریه میکنه تازه شوهرم کنار دستم همش غر میزنه که تو رانندگی بلد نیستی خنگی و فلان خیلی حرصم میگیره چون هم فوق العاده خنگ هستن هم اعتمادبه نفس کاذب دارن خیلی ناراحتم چون هم خیلی عصبی هم مدام غر میزنه خلاصه ....

خیلی ناراحت شدم ولی از یه طرفم خیلی خوشحالم که یکی پیدا شد که شوهرش مثل شوهر من باشه . من خیلی عذاب ...

عزیزم برات ناراحت شدم.... خیلی بده تکیه گاه زندگی ادم همچین مردی باشه

من تصمیم گرفتم تلاشمو بکنم تا درس شه شما هم هر طوری شده برین پیش روانشناس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ریاضی بابا دانشگاه ازاد رفتین شما؟؟؟؟ اکثرا الکی نمره میگیرن

خب دبیرستان که دیگه پوست ادمو میکنن..الکی نمره نمیدن که مخصوصا برا پسرای بدبخت...

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
حتما امتحان میکنم حرفاتون قشنگه

من پرسیدم

گفتن در مورد برگزاری کلاس های همسر داری میتونین از "سازمان تبلیغات اسلامی" یا " معاونت حوزه علمیه خواهران " سوال کنین .

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
تو همه ی شهرا هست؟

سازمان تبلیغات همه جا هست . ولی کلاس معلوم نیست همه جا باشه. می تونید در خواست بدید بهشون . فکر کنم ۱۱۸ زنگ بزنید بتونید شماره ای پیدا کنید .🤔

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.