خیلی ناراحت شدم ولی از یه طرفم خیلی خوشحالم که یکی پیدا شد که شوهرش مثل شوهر من باشه . من خیلی عذاب میکشم چون تقریبا تنها شدم شوهرم هیچی نمیفهمه حتی به قول تو یه جک ساده اصلا متوجه منظور نمیشه و کلا همه خصوصیاتش مثل شوهر تو هست شاید یکمم بدتر الان تصمیم گرفتم ببرمش پیش روانشناس وضع مالی خوبی نداریم وگرنه تا حالا صدباره رفته بودم دوتا بچه کوچیک دارم تو خانوادش کسی جز آدم حسابش نمیکنه چون واقعا حرفاش خنده داره و بیربط مثلا دارن در مورد یه چیزی حرف میزنن شوهر من یه حرف بیربط میزنه که آدم خجالت میکشه خلاصه کلا عذاب میکشی دیگه جلو روش میگم دلم یه مرد میخواد یه دل سیر باهاش حرف بزنم...ولی میدونم دست خودش نیست خدا بهش عقل نداده. نمیخوام ناشکری کنم شاید معتاد نیست کار میکنه ولی هزار تا عیب داره.حتی اینقدر خنگه که هنوز نتونسته رانندگی یاد بگیره بعد من با دوتا بچه کوچیک خودم رانندگی میکنم بچه کوچیکم شیش ماهشه توماشین خیلی گریه میکنه تازه شوهرم کنار دستم همش غر میزنه که تو رانندگی بلد نیستی خنگی و فلان خیلی حرصم میگیره چون هم فوق العاده خنگ هستن هم اعتمادبه نفس کاذب دارن خیلی ناراحتم چون هم خیلی عصبی هم مدام غر میزنه خلاصه ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.