2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 231 پست
لیسانس مکانیک دانشگاه ازاد

اخه مگه میشه ....لیسانس گرفتن به این راحتیام نیست حتی اگه دانشگاه ازاد بوده باشه....رشته دبیرستانشون چی بوده

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس خنگم نیست بنده خدا. مکانیک رشته سختیه. همین دانشگاه آزادش بچه ها نمیتونستن درسهارو پاس کنن  ...

یعنی امیدی هست؟؟؟ کاش هیچی نداشت فقط زبر و زرنگ بود و میفهمید

اخه مگه میشه ....لیسانس گرفتن به این راحتیام نیست حتی اگه دانشگاه ازاد بوده باشه....رشته دبیرستانشون ...

ریاضی

بابا دانشگاه ازاد رفتین شما؟؟؟؟ اکثرا الکی نمره میگیرن

تحصیلات خودتون چیه ؟ به خدا خوبیت نداره شوهرتون رو خنگ و کودن نشون بدید خودت تو ۲۰ سالگی عروسی کردی با وجود ناراحتی بچه هم اوردی لابد خانه دار هم هستی هر جور نگاه میکنم همین کارمند ساده که میگی تو این دوره و رمونه نعمته یا دانشگاهش رو میگی ازاد نکنه خودت شریف درس خوندی؟ دلم برای شوهرت سوخت

یعنی امیدی هست؟؟؟ کاش هیچی نداشت فقط زبر و زرنگ بود و میفهمید

اتفاقا خیلی میفهمه.

اینجور که فهمیدم شوهرت خنگ نیست فقط یکم تنبله و دوس نداره به ذهنش فشار بیاره واسه حرفهای شما.

دوس داره همه چیو ساده بگیره 

یا حتی ممکنه شما رو جدی نگیره 

تحصیلات خودتون چیه ؟ به خدا خوبیت نداره شوهرتون رو خنگ و کودن نشون بدید خودت تو ۲۰ سالگی عروسی کردی ...

اصلا بحث تحصیلات نیست

مگه هر کی تحصیلکرده س میفهمه؟؟؟؟ 

ببين همينكه تونسته شمارو كه ميگي زرنگ راضي به ازدواج كنه نشون ميده آدم زرنگ پس تنبله و برا اينكه بهش فشار نياد خودشو زده به نفهمي كه اينم البته مشكل خيلي بزرگيه

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
ببخشید شوهرتون چکاره؟؟  اگه چیزی بلدنیست پس چطور کارمیکنه.. کارمنده؟؟

جطوري عزيزم؟؟؟😍😍😘😘

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.