2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست
لیسانس مکانیک دانشگاه ازاد

اخه مگه میشه ....لیسانس گرفتن به این راحتیام نیست حتی اگه دانشگاه ازاد بوده باشه....رشته دبیرستانشون چی بوده

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خنگم نیست بنده خدا. مکانیک رشته سختیه. همین دانشگاه آزادش بچه ها نمیتونستن درسهارو پاس کنن  ...

یعنی امیدی هست؟؟؟ کاش هیچی نداشت فقط زبر و زرنگ بود و میفهمید

اخه مگه میشه ....لیسانس گرفتن به این راحتیام نیست حتی اگه دانشگاه ازاد بوده باشه....رشته دبیرستانشون ...

ریاضی

بابا دانشگاه ازاد رفتین شما؟؟؟؟ اکثرا الکی نمره میگیرن

تحصیلات خودتون چیه ؟ به خدا خوبیت نداره شوهرتون رو خنگ و کودن نشون بدید خودت تو ۲۰ سالگی عروسی کردی با وجود ناراحتی بچه هم اوردی لابد خانه دار هم هستی هر جور نگاه میکنم همین کارمند ساده که میگی تو این دوره و رمونه نعمته یا دانشگاهش رو میگی ازاد نکنه خودت شریف درس خوندی؟ دلم برای شوهرت سوخت

یعنی امیدی هست؟؟؟ کاش هیچی نداشت فقط زبر و زرنگ بود و میفهمید

اتفاقا خیلی میفهمه.

اینجور که فهمیدم شوهرت خنگ نیست فقط یکم تنبله و دوس نداره به ذهنش فشار بیاره واسه حرفهای شما.

دوس داره همه چیو ساده بگیره 

یا حتی ممکنه شما رو جدی نگیره 

تحصیلات خودتون چیه ؟ به خدا خوبیت نداره شوهرتون رو خنگ و کودن نشون بدید خودت تو ۲۰ سالگی عروسی کردی ...

اصلا بحث تحصیلات نیست

مگه هر کی تحصیلکرده س میفهمه؟؟؟؟ 

ببين همينكه تونسته شمارو كه ميگي زرنگ راضي به ازدواج كنه نشون ميده آدم زرنگ پس تنبله و برا اينكه بهش فشار نياد خودشو زده به نفهمي كه اينم البته مشكل خيلي بزرگيه

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
ببخشید شوهرتون چکاره؟؟  اگه چیزی بلدنیست پس چطور کارمیکنه.. کارمنده؟؟

جطوري عزيزم؟؟؟😍😍😘😘

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792