2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 231 پست
دقیقاا اینجوری بار اومده!!!!! ولی یه مساعلی بوده ازش دیدم انگار کند ذهنه و تمرکز و تعادل نداره

چجوری برخورد مگه که همچین فکری میکنی؟

❤من و تو دیگه تنها نیستیم چون که 🌸 خدا با ما نشسته چای مینوشه ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سختمه با هیچکس نمیتونم درد دل کنم چون تهش بهم میخندن و خوشحال میشن از اوضاع بد زندگیم

عزیزم الهی بگردمت خاک تو سر اونایی که میخندن به مشکلات بقیه .. نمیدونم چطوری دلداریت بدم یا راهنماییت کنم  ... دقیقا نمیدونم شوهرت چطوریه تو زندگیتون نیستم ولی امیدوارم مشکلت حل بشه گلم 

چیکارش دارین ناراحته از دست شوهرش دیگه چرا بهش بی احترامی میکنید

جالبه ۵تام لایک گرفته

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

استارتر بیشتر توضیح میدی؟؟

حالاشوهر من برعکس شوهر شماست تازه پرمدعاهم هست میگه من کار کردنمو اشپزیمو خونه داریم بهتر از توعه!!!! بهش میگم خب تو بشین خونه من برم سرکار. البته مثه ننشه اونم میگه همه بدن من خوبم من تمیزم من......!

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
یعنی سوتی دادن و در کنسرو باز نکردن جزو معایب مرده؟ اون وقت این مرد هیچ فضیلتی نداره ؟ روی خوشی لب خ ...

بی انصاف نیستم عزیزم

وقتی میگم همه اطرافیان متوجه رفتارش شدن!!!! چه توضیحی ازم میخواید

من تاپیک زدم ک کمکم کنید نکه ازم انتقاد کنید

مطمعنی شوهر من خیلی زحمت میکشه؟؟؟؟؟؟ قضاوت نکن بپرس تا جوابتو بدم تو بچه داری و زندگی زناشویی نه پ ...

عزيزم غصه نخور، قضاوت نکردم فقط گفتم اگه زندگيتو تامین میکنه راجبش اينجوري نگو 

اگه در این حدی که ميگي باشه واقعا برات ناراحت شدم عزیزم 

به هر حال تو باهاش زندگی میکنی و میشناسیش 

خیلی سختمه با هیچکس نمیتونم درد دل کنم چون تهش بهم میخندن و خوشحال میشن از اوضاع بد زندگیم

عزیزم بیش‌تر توضیح بده...بامشاور صحبت کن پیش کسی از اقوام هم درد دل نکن ک پس فردا همینو میکوبن تو سرت....سعی کن کارای بیش‌تری به همسرت بسپری ‌بالا سرش بمونی تا درست انجام بده...میدونم صبرت تموم شده گلم ولی سعی کن از الفاظ بهتری استفاده کنی تو توضیحاتت تا از طرف دیگران نقد نشی

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

میگم  خوب  از ایشون جدا بشین اگه این همه ناراحتین 

طفلک گناه داره خوب ساده دله شاید

کلا برای همین میگن قبل ازدواج برین مشاوره تا کنار همه ی تست ها 

تست هوش هم بگیره و هر دودریک حدود باشین تا یکی اذیت نشه اون یکی تحقیر بشه

حال متکلم از کلامش پیداست