راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی سختمه با هیچکس نمیتونم درد دل کنم چون تهش بهم میخندن و خوشحال میشن از اوضاع بد زندگیم
عزیزم الهی بگردمت خاک تو سر اونایی که میخندن به مشکلات بقیه .. نمیدونم چطوری دلداریت بدم یا راهنماییت کنم ... دقیقا نمیدونم شوهرت چطوریه تو زندگیتون نیستم ولی امیدوارم مشکلت حل بشه گلم
حالاشوهر من برعکس شوهر شماست تازه پرمدعاهم هست میگه من کار کردنمو اشپزیمو خونه داریم بهتر از توعه!!!! بهش میگم خب تو بشین خونه من برم سرکار. البته مثه ننشه اونم میگه همه بدن من خوبم من تمیزم من......!
خیلی سختمه با هیچکس نمیتونم درد دل کنم چون تهش بهم میخندن و خوشحال میشن از اوضاع بد زندگیم
عزیزم بیشتر توضیح بده...بامشاور صحبت کن پیش کسی از اقوام هم درد دل نکن ک پس فردا همینو میکوبن تو سرت....سعی کن کارای بیشتری به همسرت بسپری بالا سرش بمونی تا درست انجام بده...میدونم صبرت تموم شده گلم ولی سعی کن از الفاظ بهتری استفاده کنی تو توضیحاتت تا از طرف دیگران نقد نشی
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)