2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست
میفهممت واقعا  من با یه نفر درحد اشنایی بودم ی روز رفتیم بیرون ماشینش پنچر شد بلد نبود درستش ک ...

پنچر گیری که اصلا انتظاررررر ندارم بلد باشهههههه

یه پیچ بلد نیس سفت کنه

پس انگار ادم  بیخیالیه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مسئله اینجاست که بهش علاقه داری یا نه

(از اول دوسش داشتی)

اگه علاقه وسط باشه شاید بتونی با صبر و تلاش

(نه تحقیر و حرص خوردن)اخلاقش رو تقریبا تغییر بدی و بهتر کنی

درسته سخته ولی اگه زندگیتونو دوست داری میارزه

احيانا عصبي نيس؟!؟ اگه عصبيه ك بيش فعالي داره نميتونه تمركز كنه و يادبگيره مث داداش من با سي و دو سال سن.... ولي اگه ارومه ك واسه اينه ك از خودش كار نكشيده از ذهنش... ماشالله خانواده اشم زحمتشو كشيدن ديگه بدتر شده😏

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ای بابا چه مشکلاتی،خوبه مثلا شوهره مریضرنیست،که شبا وقتی میخوابی پاشه بره فیلمه ناجور نگاه کنه پس من چی بگم

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم 
خیلی باهاش حرف زدم الان فقط مشاور مونده ک برم ولی بعید میدونم درس شه و گزینه اخر طلاق

باید کلی کار بهش بدی انجام بده ... با مهربونی بگو که مثلا سالاد درس کن امشب یا برو بچه رو حموم کن با چیزای کوچیک شاید خراب کنه ولی اخرش یاد میگیره ...

باید کلی کار بهش بدی انجام بده ... با مهربونی بگو که مثلا سالاد درس کن امشب یا برو بچه رو حموم کن با ...

منم با اين دوستمون موافقم به نظرم درست ميشه با صبر وحوصله چون بچه داري به نظرم ارزششو داره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
مسئله اینجاست که بهش علاقه داری یا نه (از اول دوسش داشتی) اگه علاقه وسط باشه شاید بتونی با صبر و ت ...

علاقه م از بین رفته الان فقط دلم براش میسوزه که مسخره مردم شده

شوهر هر چی خل وچل تر زندگی خوش تر

اونایی هم که مسخره میکنن از حسودیه برو زندگی تو بکن 

ناشکری بد چیزیه هاااا

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه اما ...

عزییییزدلم...شما ۴ساله ازدواج کردی و یه بچه ی دوساله داری...پس راحت نمیتونی خودتو از زندگیت کنار بکشی...پس باید چن تا کار کنی...عزت نفس همسرت وصبر خودتو ببر بالا...اگه همه میگن فلانی عیب داره...تو بگو نه خیلی هم خوبه...ولی تو زندگی خودت بیش‌تر بهش کار بده مثلا بگو من امروز خیلی خستم شام با تو ...تابه رو بردار و روغن بریز و چن تا تخم مرغ ...ببینم میتونی ی نیمرو مهمونم کنی.....اینجوری سریع تر جواب میگیری....یا ماشینو ک میاره بیرون بخند ب شوخی بگو کی بهت گواهینامه داده آخه الان وقت راهنماس...بعد کم کم حواسشو جمع میکنه...تمرکزش یکم پایینه ‌کمی ساده دل...

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
بی انصاف نیستم عزیزم وقتی میگم همه اطرافیان متوجه رفتارش شدن!!!! چه توضیحی ازم میخواید من تاپیک زد ...

عزیزم قربونت بشم یه بار دیگه پست من رو با یه دید و نگاه دیگه بخون! من انتقاد نکردم فقط سوال کردم . برای کمک کردن ، لازمه که اول هر کسی اندازه ی عقل خودش اطلاعات داشته باشه . 

مثلا عقل من میگه بالاخره این آدم یه خوبی هایی داشته که زنش شدی  درسته ؟ من فقط جواب سوال میخواستم نقدی نکردم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
فیلم ناجورم میبینه دیدی باز قضاوت کردین

دیدم چند ساله ،باهاش حرف زدم هر راهی امتحان کردم،به جاییه اینکه بیاد بازنش رابطه داشته باشه میره...

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792