احيانا عصبي نيس؟!؟ اگه عصبيه ك بيش فعالي داره نميتونه تمركز كنه و يادبگيره مث داداش من با سي و دو سال سن.... ولي اگه ارومه ك واسه اينه ك از خودش كار نكشيده از ذهنش... ماشالله خانواده اشم زحمتشو كشيدن ديگه بدتر شده😏
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
باید کلی کار بهش بدی انجام بده ... با مهربونی بگو که مثلا سالاد درس کن امشب یا برو بچه رو حموم کن با ...
منم با اين دوستمون موافقم به نظرم درست ميشه با صبر وحوصله چون بچه داري به نظرم ارزششو داره
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
اونایی هم که مسخره میکنن از حسودیه برو زندگی تو بکن
ناشکری بد چیزیه هاااا
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه اما ...
عزییییزدلم...شما ۴ساله ازدواج کردی و یه بچه ی دوساله داری...پس راحت نمیتونی خودتو از زندگیت کنار بکشی...پس باید چن تا کار کنی...عزت نفس همسرت وصبر خودتو ببر بالا...اگه همه میگن فلانی عیب داره...تو بگو نه خیلی هم خوبه...ولی تو زندگی خودت بیشتر بهش کار بده مثلا بگو من امروز خیلی خستم شام با تو ...تابه رو بردار و روغن بریز و چن تا تخم مرغ ...ببینم میتونی ی نیمرو مهمونم کنی.....اینجوری سریع تر جواب میگیری....یا ماشینو ک میاره بیرون بخند ب شوخی بگو کی بهت گواهینامه داده آخه الان وقت راهنماس...بعد کم کم حواسشو جمع میکنه...تمرکزش یکم پایینه کمی ساده دل...
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
بی انصاف نیستم عزیزم وقتی میگم همه اطرافیان متوجه رفتارش شدن!!!! چه توضیحی ازم میخواید من تاپیک زد ...
عزیزم قربونت بشم یه بار دیگه پست من رو با یه دید و نگاه دیگه بخون! من انتقاد نکردم فقط سوال کردم . برای کمک کردن ، لازمه که اول هر کسی اندازه ی عقل خودش اطلاعات داشته باشه .
مثلا عقل من میگه بالاخره این آدم یه خوبی هایی داشته که زنش شدی درسته ؟ من فقط جواب سوال میخواستم نقدی نکردم
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))