بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لیسانس برق شوهرم مهربونه ولی لجباز و یکنده هم هست گاهی وقتا و نمیپذیره اشتباهاتشو
احساس میکنم از این مردای مهربون وبی غل و غش و مهربونه که همه چیش رویه و اهل شیله پیله نیست
درست میگم؟
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
تا حدودی ولی بعضی وقتا ب خانواده م بی احترامی میکنه اونا هیچی نمیگن چون همه خانواده میدونن چطوریه
دیدم اینجور افرادی رو ،ولی بقول شما خانمشونم تقزیبا هم تیپ خودشون هستن و واقعا باهم خوشبختن ،آدمای پیچیده ای نیستن و زندگی راحتی دارن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
عزیزم روان شناس باید بری..شما نیاز ب مشاوره داری...روان پزشک کارش تجویز داروء...
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
دقیقا ب اسن موضوع فکر کردم ک اگه یکی در حد خودش بود چقد خوشبخت بودن باهم
سعی کردی بیخیال بشی ؟ ینی اینکه حساسیتتو کم کنی ؟