2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست

استارتر عزیز قم که پر است از مشاوره های خوب و حاذق و اکثرا چون طلبه هم هستن خیلی بیشتر شرایط شما رو درک می کنن و بهتر می تونن راهنمایی کنن

خود حرمم دفتر مشاوره داره بهتره اونجا مراجعه کنی تا بیای اینجا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون عزیزم.قم هستم

قم شرایط زندگی طلبه هاخیلی بهتر ازجاهای دیگه ست

خیلی ازطلبه هااونجا موتور دارن و وسیله ی نقلیه شونه ولی شهرای دیگه نه اصلااااا

اونجا واقعا شرایط زندگی طلاب خیلی بهتره

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
عموی من طلبه س. انقدم وضعش خوب شده که نگو. مگه میشه با ماهی 150تومن و 400تومن پولدار شد؟ قبل طلبگیش ...

دقیقا یکی از دوستای شوهرم طلبست اینقدر پولدار دوتا خونه ماشین دارن 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
عموی من طلبه س. انقدم وضعش خوب شده که نگو. مگه میشه با ماهی 150تومن و 400تومن پولدار شد؟ قبل طلبگیش ...

عزیزم اینا رو اینجا مطرح نکن. بحث بیخودی میشه. که تهش هم هیچ نتیجه‌ای نداره.

من میفهمم شما چی میگین

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
آره واقعا آدم يه بچه ب دنيا مياره پير ميشه تا بچه بزرگ شه..بعد ١١ تا بچه اونم تو خونه اجاره نشين مگه ...

یک همسایه ای دارم شماردم ۱۵بچه توی این خونه انگار ازدستشون دیوانم نمیدونم چجورتو۸۵متراین همه ادموجاداده وسروصدا 

عقل سالم ۱۱بچه توی این شرایط نمیاره 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
طلبه ها برا این زود ازدواج میکنن که برا دو سه تای بعدی هم وقت برسه😀

☺☺☺الان میریزن رو سرتون

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.