2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست
والا دانشجو ها هم سالها مشغول درس هستن ..باید شهریه هم بدن 

بنظرتون درس طلبگی بادرس های دیگه فرق نمیکنه؟

شهریه حوزه رو مراجع تقلید یاحضرت اقا میدن اینکه چرا دانشگاه به دانشجوهاش هزینه نمیدن ارخودشون بپرسیدچون من اطلاعی ندارم

من خودم طلبه م اصلا به خانوما هزینه نمیدن فقط اقایون شهریه دارن

درضمن شرایط وساعت های درس خوندن حوزه بادانشگاه خیلی متفاوته

من همسرم صبح ساعت 7 تا5 بعدازظهر سردرسه 

بعدشم مسجد تا8 شب گاهی اوقات دوباره از7ونیم تا11 ونیم سردرسه وکلاس داره

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
بنظرتون درس طلبگی بادرس های دیگه فرق نمیکنه؟ شهریه حوزه رو مراجع تقلید یاحضرت اقا میدن اینکه چرا دا ...

عزیزم منم دانشجوبودم ۸صبح تا۸شبم بودک کلاس داشتم تازه درسامونم خیلی سخت تربود 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ببخشیدهاولی انگارماشین جوجه کشیه زن نیستن

خودشون خواستن واز پس بچه هاشون برمیان 

همشون هم موفق هستن...

دیگه فکرنمیکنم جایی باقی بمونه که ماهم اظهارنظرکنیم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
استارتر عزیز قم که پر است از مشاوره های خوب و حاذق و اکثرا چون طلبه هم هستن خیلی بیشتر شرایط شما رو ...

بنظرمن این خانم هنوزتوبچگی سیرمیکنه الانم بنظرمن خوب نروخونشون مگه پسرشازودزن نداده خوب فکرم کنم زودعروسی بکنن نروتاخوده شوهرت بیادکمتربروتاعزیزباشی وچیزی هم باباش نگه البته فکرنکنم نتونی ببینیش چون تواین سن یک وابستگی خاصی پیداکردی بالاخره خودت این شرایط راقبول کردی وشوهرکردی 

بنظرتون درس طلبگی بادرس های دیگه فرق نمیکنه؟ شهریه حوزه رو مراجع تقلید یاحضرت اقا میدن اینکه چرا دا ...

بله عزیزم واقعا فرق میکنه .

فرقشم اینه که سالانه میلیاردها تومن بودجه به شماها تعلق میگیره و به سایرین نه . اخه تافته جدا بافته اید .

همه جون بکنن و درس بخونن و کلی پول بدن ولی شما در قبال درستون پول هم میگیرید . 

اکه همسر شما گاهی اوقات تا هفت سر درسه ، همسر منم اکثر اوقات تا ده شب سرکاره . تا میاد خونه میشه یازده شب . 

دقیقا تفاوت ما تو تبعیض هاست .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

همسر من کنار درس طلبگی داره دکتری شو از دانشگاه دولتی میگیره و خانواده م همیشه بهم میگن حواست باشه که شوهرتو اذیت نکنی، اینه که ميگم اداره زندگی بیشتر از سن به هوش و تربیت خانوادگی وابسته ست، همون طور که یکی از خانوما گفتن ممکنه یک نفر پنج میلیون براش کم باشه و یکی بتونه زندگیش رو با چهارصد تومنم اداره کنه و باعث رشد و پیشرفت درسی همسرش بشه که واسه ما خانومای طلبه ها خیلی مهمه

مهمترین نکته اینه که خودخواه نباشی و هواست به زندگیت باشه تا انشاالله درسشون تموم بشه و برن سر یک شغل مناسب و آبرومند

بنظرمن این خانم هنوزتوبچگی سیرمیکنه الانم بنظرمن خوب نروخونشون مگه پسرشازودزن نداده خوب فکرم کنم زود ...

من واقا خیییلی وابستم واصلا حتی یه لحظه هم نمیتونم ازفکرشون بیرون بیام که بخوام نبینمشون

عزیزم منم دانشجوبودم ۸صبح تا۸شبم بودک کلاس داشتم تازه درسامونم خیلی سخت تربود

طلبه ها همه ی زندگیشون با درس طلبگی شون میچینن...

تاوقتی مجردن شبانه روز توی حوزه ن وقتی متاهل میشن ساعت های خاصی میان خونه

اون هزینه رو مراجع وبزرگای حوزه خودشون میدن

گاهی برای عید هرکدوم یه هزینه ای میدن وای همشون نمیدن..

گفتم شمابرید بپرسید چرا بهتون نمیدن من ازخدامه به دانشجو ها هم هزینه بدن