2777
2789
عنوان

دوران عقد

4165 بازدید | 285 پست

سلام خانوما.من15سالمه و4ماهه عقدکردم،دوران عقدم خیلی غیرقابل تحمله رشته من علوم ومعارف هست وچون سال اوله خییلی سختمه همه هم ازمن وشوهرم انتظارنمره بالادارن وپدرشوهرم باوجوداینکه جلوی خودمون کلی حواسش بهمون هست بعدش زنگ میزنه به بابام میگه چرا اینا اومدن خونه ما؟؟؟یاخودت بهش بگویامن میگم.منم مثل بقیه شوهرم رودوست دارم ولی وقتی ناراحت میشم اصلادلم میخوادسر اون خالی کنم ولی نمیشه ناراحتش کنم لطفابگین من چیکارکنم؟؟وقتی ازدست خونواده شوهرم ناراحتم چه طوری بگم.درضمن آقامون خییلی به باباش وابستس

والا اول ازهمه چقدزووووودعقدکردی

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایش۰اخه۰چرا۰اینقدر۰زوذ۰هرچقدرم۰مرد۰خوب۰ولی۰خیلب۰مشکلات۰تو۰زندگی۰متاهلی۰هست۰چرا۰از۰این۰سن۰کم۰خودتون۰روتو۰دردسر۰میندازین

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉