2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست
همسر من کنار درس طلبگی داره دکتری شو از دانشگاه دولتی میگیره و خانواده م همیشه بهم میگن حواست باشه ک ...

خدایش دیگه۴۰۰نمیشه باش نمیشه یک کولرم توخونه نصب کرد 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
من واقا خیییلی وابستم واصلا حتی یه لحظه هم نمیتونم ازفکرشون بیرون بیام که بخوام نبینمشون

اگه تازه عقد کردی کاملا طبیعیه...منم اوایل عقد اینطوری بودم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم واقعا فرق میکنه . فرقشم اینه که سالانه میلیاردها تومن بودجه به شماها تعلق میگیره و به سای ...

نظرتون چیه که اگه پسر دارین بذارین طلبه بشه و بلاخره شما هم از این سفره ای که پهنه استفاده کنین؟

در حوزه های علمیه به روی هیچکس بسته نیست!!!!

ایشون که میگن بیا ومنو میبرن ولی باباشون با بابای من صحبت میکنن که نیان

شاید باباش به خاطر اینکه دو تاتون درس بخونین اینو میگن

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
طلبه ها همه ی زندگیشون با درس طلبگی شون میچینن... تاوقتی مجردن شبانه روز توی حوزه ن وقتی متاهل میشن ...

ببین عزیزم من میلیون هادادم تادرس خواندم باجونم هم بازی کردم چون شیمیست هستم با اسیدهای مرگ اورهم کارکردم اینکه چراب مانمیدن نمیدونم ولی میدونم الان هیچ رشته ای کارنیست فقط پزشکیواخوندی 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
نظرتون چیه که اگه پسر دارین بذارین طلبه بشه و بلاخره شما هم از این سفره ای که پهنه استفاده کنین؟ در ...

من هنوز بچه ندارم و هرگز هم اجازه نمیدم که این اتفاق بیفته . پسر من باید یاد بگیره مثه پدرش کار کنه و پول در بیاره 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بله عزیزم واقعا فرق میکنه . فرقشم اینه که سالانه میلیاردها تومن بودجه به شماها تعلق میگیره و به سای ...

کدوم بودجه؟

کدوم هزینه؟

شمابه ماهی حدود500 تومن میگن که میدت بهمون. میلیاردها تومن بودجه؟

خب همسرشما کارمیکنه پولش روهم میگیره 

مگه شوهر من جایی کارمیکنه؟

مگه جای کسی روکه شاغله گرفته؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
بنظرتون درس طلبگی بادرس های دیگه فرق نمیکنه؟ شهریه حوزه رو مراجع تقلید یاحضرت اقا میدن اینکه چرا دا ...

شوهر شما درس خونه ....والا اکثر  طلبه ها الان بیسوادن  ...من کاری ندارم که چرا شهریه میدن بهشون ...شما فرمودین که حقوق ما کمه من گفتم که چون تازه در حال تحصیل هستید توقع حقوق نداشته باشین 

ببین عزیزم من میلیون هادادم تادرس خواندم باجونم هم بازی کردم چون شیمیست هستم با اسیدهای مرگ اورهم کا ...

کاراخوندا چیه؟

عزیزم شما هم بیا حوزه ی خانوما درس بخون ببینم پول کجاهست؟

یابرو زن طلبه شو اونوقت بیاباهم صحبت کنیم

شوهر شما درس خونه ....والا اکثر  طلبه ها الان بیسوادن  ...من کاری ندارم که چرا شهریه میدن ...

وای خدا بخدا توقع حقوق ندارم

فقط به اون دوستمون گفتم ماهی 5 تومن واقعا خربه