2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست
کاراخوندا چیه؟ عزیزم شما هم بیا حوزه ی خانوما درس بخون ببینم پول کجاهست؟ یابرو زن طلبه شو اونوقت ب ...

من ازدواج کردم واصلاهم طلبگی دوست ندارم کم دروغ نشنیدم کلا هیچ کسوجزبهجت وچندتن بقیه رواصلاقبول ندارم 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
کدوم بودجه؟ کدوم هزینه؟ شمابه ماهی حدود500 تومن میگن که میدت بهمون. میلیاردها تومن بودجه؟ خب همسر ...

ولی همسر شما در قبال کاری که نمیکنه پول  نمیگیرع . همسر منم درس خونده ولی از حایی پول نمیگرفت . 

بعدشم عزیرم چشاتو باز کن . بودجه ای که سالانه به مراجع تعلق میگیره ، بمن نمیرسه ا . میره تو حیب امثال شما

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج کردم واصلاهم طلبگی دوست ندارم کم دروغ نشنیدم کلا هیچ کسوجزبهجت وچندتن بقیه رواصلاقبول ندار ...

هرجوری میدونی 

شما توی زندگی مانیستی...

توی زندگی خودتون هستید

نمیشه یه عده ای رو همینطوری قضاوت کنید

حتما چیزی رو مستند بیان کنید

من خداروشاهد میگیرم که دروغی نگفتم...

ان شاءالله موفق باشید وزندگی پراز خیروبرکت داشته باشید...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ولی همسر شما در قبال کاری که نمیکنه پول میگیرع . همسر منم درس خونده ولی از حایی پول نمیگرفت .  ...

خب یه بارگفتم اینکه به دانشجو ها پول نمیدن ازخود مسئولین دانشگاه ها بپرسید

بودجه ی مراجع هم همش میاد توی جیب ما...

ممنونم ازنظر تون 

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ببین عزیزم من میلیون هادادم تادرس خواندم باجونم هم بازی کردم چون شیمیست هستم با اسیدهای مرگ اورهم کا ...

پزشکی رو باهات موافقم

اما آخوندی چیزی نداره، بیشتر تبلیغات آدمهایی هست که با دین عناد دارن، اگه نه همه واسه طلبگی له له میزدن یا آرزوی ازدواج با طلبه رو داشتن، اما میبینیم حتی دخترایی دوست دارن با طلبه ازدواج کنن که دغدغه دین دارن لطفا بی انصافی نکنید

پزشکی رو باهات موافقم اما آخوندی چیزی نداره، بیشتر تبلیغات آدمهایی هست که با دین عناد دارن، اگه نه ...

خب الان اخونداخیلی زیادن چرامگه جامعه انقدراخوندنیازداره 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
نه عزیز دلم من همسرم طلبه هستن، کل پولی که با تمام مزایا و همه چی بهشون میدن سقفش نهصد هزار تومنه، ...

حالاچ قدر همسر طلبه پیدا شد من داداشم به خاطر شغلش زیاد با این طلبه ها در تماسه میگفتن خونه میدن حالا به شماها ندادن دلیل نمیشه این قضیه صحت نداشته باشه 

پزشکی رو باهات موافقم اما آخوندی چیزی نداره، بیشتر تبلیغات آدمهایی هست که با دین عناد دارن، اگه نه ...

نه عزیزم همشون که برای دین نیست خیلی رشته های مختلف داره ادامه بدن تا پایا های بالا مثلا تا پایه 12 میتونن برای قضاوت امتحان بدن برای وکالت امتحان بدن حای توی سپاه  و ارتش هم استخدام بشن با کلی جاهای دیگه.پوشیدن لباسشون هم به دلخواه هست.

خب الان اخونداخیلی زیادن چرامگه جامعه انقدراخوندنیازداره  

من اصلا از این قشر خوشم نمیاد.تحمل یه آخوند هم ندارم.

البته آخوندهای خیلی باسواد وروشن فکر هم داریم مگه خود محمد خاتمی آخوند نیست به چند زبان مسلطه.

کسی فقط بخواد پیشرفت کنه میشه 

حالا یه سری مبرن طلبه میشن فقط به خاطر همین پولی بهشون میدن و نمیخواد هزینه دانشگاه واینا رو بدن وگرنه هیچ پیشرفتی هم نمیکنن حالااگر  نباید بگید چرا ما مثله دانشگاه آزاد داریم شهریه میدیم 😂😂😂😂

نه عزیز دلم من همسرم طلبه هستن، کل پولی که با تمام مزایا و همه چی بهشون میدن سقفش نهصد هزار تومنه، ...

والا از همه گناه کار تر همین قشر آخوند هست چشمشون همه جا دو دو میزنه البته توهین به همسر شما نیستا من کلی گفتم 

من دیروز پسرم رو بردم کلاس نتونستم باشم توی تاپیک یه سوال شما شدید زن آخوند واقعه بهشون اعتماد دارید خوب آخوندها خودشون در حاله صیغه کردن زن هستن نمیترسیر برن زن صیغه کنن.

والا من اصلا به آخوند جماعت دید خوبی ندارم 

من دیروز پسرم رو بردم کلاس نتونستم باشم توی تاپیک یه سوال شما شدید زن آخوند واقعه بهشون اعتماد دارید ...

اتفاقا منم زمانی که ميخواستم با همسرم ازدواج کنم همکلاسی های دانشگاهم همین حرفو میزدن، اما به نظرم کلا مردهای تنوع طلب آخوند و غیر آخوند ندارن، آخوندا صیغه میکنند، غیر آخوندا کارشون رو بدون صیغه انجام میدن، انشاالله که مرد آدم تنوع طلب نباشه، اما حداقل نوع آخوندش حرام مرتکب نمیشن

من اصلا از این قشر خوشم نمیاد.تحمل یه آخوند هم ندارم. البته آخوندهای خیلی باسواد وروشن فکر هم داریم ...

عزیزم فکر نمیکنم کسی واسه اون مقدار پول کم بره طلبه بشه، الان اگر شما به عنوان یک خانوم بفهمی مثلا حوزه علمیه خانوما هم ماهی چهارصد تومن میه بهت به شرط اینکه از پنج صبح تا هفت بعد از ظهر درس بخونم حاضر بودی اینکار بکنی؟؟؟

فقط آدم نیمه وقت شاگرد یک مغازه باشه هم درآمدش دوبرابر طلبه هاست ضمن اینکه دردسرهای طلبه ها رو هم نداره

اتفاقا منم زمانی که ميخواستم با همسرم ازدواج کنم همکلاسی های دانشگاهم همین حرفو میزدن، اما به نظرم ک ...

از کجا میدونی حرام مرتکب نمیشن مرتکب میشن خوب هم میشن 

پس ای همه دزدی  و اینا کی انجام داد همین آخوندها بودن.