2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست
دوستان سبک زندگی طلبه ها خیلی با ما فرق داره. شاید نتونیم درک کنیم ولی زود ازدواج می کنن معناش این ن ...

والا من دیدم طلاق هم میگیرن زنهاشون یه توقعاتی دارن که ماها که جز این قشر نیستیم نداریم.اصلا مت به این قشر دید خوبی ندارم چه زنش چه مردش دست خودمم نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من دیدم طلاق هم میگیرن زنهاشون یه توقعاتی دارن که ماها که جز این قشر نیستیم نداریم.اصلا مت به ا ...

نظرم رو پاک کردم. حوصله دردسر نداشتم. ولی خب این که  مشکلی ندارن به خاطر اینه که دنیاشون خیلی گسترده نیست. بالاخره فرقی هست بین کسی که اول تجربه کسب می کنه و بعد ازدواج می کنه با کسی که اصلا دنیای دیگه ای رو به جز همونی که از نوجوانی واردش شده ندیده و هیچ وقتم نمی تونه ببینه. بعد هم تو شرایط استریل گناه نکردن هنری نیست واقعا. ضمن اینکه اگر شرایط سخته برای همس. بابتشم هیچ کدوم منتی به دیگری نداریم. ولی بعضی وقتا دیدم بعضی از اقشار خاص حس می کنن نظر کرده هستن.
بعضی از اون طلبه هایی که می شناسم طلاق نگرفتن ولی زندگی همچین ساده ای هم ندارن. چون خرج خودشون و بچه های کوچیکشونو باباهاشون می ده. آشپزی شونو مامانشون می کنه.
بعد شما فکر می کنی خانومی که توی ۳۲ سالگی ۱۱ تا شکم زاییده اصلا وقت کرده به گناه فکر کنه؟ یا توقع خاصی از شوهر داشته باشه. چون بیشتر دوره بلوغش رو حامله بوده. اگه یکی مثل من از ۱۸ سالگی توی این جامعه روی پای خودش بود و همه جا رفت و سالم موند اون هنر کرده.
اینا درباره زن هاشون بود. درباره مرداشون که حرف و سخن زیاده...ولی خب چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند...

از کجا میدونی حرام مرتکب نمیشن مرتکب میشن خوب هم میشن  پس ای همه دزدی  و اینا کی انجام دا ...

عزیزم دزدی که خیلی زیاده تو این مملکت، اما چند درصد دزدا توش آخوند بودن؟فکر میکنی این طلبه های که تو حوزه ان واقعا به فکر دزدین؟ اصلا چند تا طلبه رو از نزدیک دیدی؟ به زمان کروبی تو جمع طلبه ها گفته بود در حق شماها خیلی ظلم میشه، پول شو ما مگیریم، ماشین ضد گلوله شو ما سوار میشیم، فحش هاشو شماها میشنوین، بزرگی ميگفت وقتی میبینید یک آخوند دزدی کرده ندید یک آخوند دزدی کرده، بگین یک دزد لباس آخوندها رو هم دزدیده

والا من دیدم طلاق هم میگیرن زنهاشون یه توقعاتی دارن که ماها که جز این قشر نیستیم نداریم.اصلا مت به ا ...

منم قبل ازدواج اصلا اصلا اصلا دید خوبی به طلبه ها نداشتم تا اینکه همسرم اومد خواستگاریم و علی رغم میل خانواده با اصرار خودم ازدواج کردم، چون تو جلسات خاستگاری عاشقش شدم و فهمیدم تو هر قشری خوب و بد وجود داره، اتفاقا دیشب که جواب شما رو دادم با خنده برای همسری تعریف میکردم که من شدم مدافع طلاب!!!!!، البته منم موافقم که بعضی از طلبه ها، خوب نیستن، اما امیدوارم خدا یک طلبه ی خوب رو در مسیر زندگیت قرار بده تا تو هم به شناختی که من رسیدم برسی، خیلی سخته آدم از کسی یا قشری بدش بیاد! موفق باشی

نه عزیزم همشون که برای دین نیست خیلی رشته های مختلف داره ادامه بدن تا پایا های بالا مثلا تا پایه 12 ...

خوب کلی درس میخونن، مثل دانشگاه، درساشون هم خیلی سخته و اگر نمره هاشون از یک مقداری کمتر باشه اخراج میشن، همسر من علاوه بر حوزه دانشگاه هم درس میخونن و رتبه 1 دکتری شدن، با این وجود میگن سطح حوزه خیلی بالاتره و قطعا بعد از اتمام درسشون باید برن سرکار، خوبه تا همین الان بحث راجع به بیکاری این قشر بودا!!!! ( ببخشید من جواب ها رو الان خوندم حیفم میان جواب ندم، سرتو بردم   ، عذرخواهم

شوهر دختر دايم طلبه ست البته سال بعد قاضى ميشه الن يك و پونصد ميگيره ، والا ما ك راضى نيستيم بخاطر كارى ك نميكنه حقوق بگيره بعضيا ميگن حقوقو بقيه مراجع و اقا ميدن مگه اقا از كجا اورده؟ 

منم قبل ازدواج اصلا اصلا اصلا دید خوبی به طلبه ها نداشتم تا اینکه همسرم اومد خواستگاریم و علی رغم می ...

برعکس من اینطوری میگم چون داداشم خودش درس حوزوی خونده برام تعریف میکنه چه جوره 

والا داداش من خیری از طلبه بودن ندید یعنی بالا دستها نمیذارن که به جایی برسن ایشاالله   همسر شما موفق بشه بله میدونم درسهاش کن خیلی زیاد سخته معلوماتشون هم خیلی بالا هست نسبت به دانشجویان دانشگاه ها.ولی همش میگم عمر خودش رو تباه کرد توی حوزه کاشکی رفته بود دانشگاه یه رشته مهندسی چیزی وارد شرکت نفت شده بود ولی خودش عاشق رشته های قضاوت و وکالت دوره تخصصیش هم جرم و جزا خوند.ایشاالله داداش من موفق بشه وهم چنین همسر شما 

من دلم از بالا دستها پر بود که اینطوری گفتم.

شوهر دختر دايم طلبه ست البته سال بعد قاضى ميشه الن يك و پونصد ميگيره ، والا ما ك راضى نيستيم بخاطر ك ...

به نظر شما یک میلیون ونیم زیاده برای حقوق یه مرد خانواده.من داداشم 2 تومن حقوقشه ولی به نظرم خیلی کمه حقوقش