2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 285 پست
وا چه کاریه خرج ۱۱بچه بدی واجاره نشین باشی  اصلا ادم نرمالیه!!!

بله برید خودتون ببینید

ادم بسیار بسیارنرمالی هستند

تمامی بچه ها هم جز ممتازین وبرنده ی مسابقات ورزشی وخطاطی هستند

منظورم این بود اجاره نشین هستن بابچه های کوچیک

ولی اصلا ازجایی وام نگرفتن

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ازصبح ساعت هفت تا ساعت 5 سرکلاس هستن شب هم که باید درسای فرداروبخونن کی برن کار دیگه بکنن؟؟؟؟

همینه دیگه الان بچه هستید باید درس بخونید منم آگه ۱۵ سالم بود و شوهرم ۱۹ سآلش بود که درآمد نداشتیم من مدرسه میرفتم ..شوهرم دانشگاه ....مگه به ما حقوق میدان ؟؟؟؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله همه شون از یک زن هستن خانومشون متولد63 هستن اگه اشتباه نکنم

چ جوري يه خانم ٣٠ و خورده اي ساله ١١تا بچه داره؟؟😱😱بعد ٢تا دختر اولشونم ازدواج كردن؟؟مگه ميشه؟؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
بله برید خودتون ببینید ادم بسیار بسیارنرمالی هستند تمامی بچه ها هم جز ممتازین وبرنده ی مسابقات ورز ...

خب شماهمچین چیزی درباره ی یک ادم بفهمیدحس می کنیدنرمال نیست چه کاریه این همه بچه واجاره نشینی 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
ممنون عزیزم.قم هستم

خوشبخت بشی فکر کنم اگه خودتم بری تو حوزه درس بخونی یه کم حقوق به خودتم میدن 

یکی از فامیلامون زن و شوهر همینجوری در میخونن حقوق میگیرن اموراتشونم میگزره

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
خوب طلبه یعنی محصل یا دانشجو ...خوب نباید توقع حقوق  داشته باشی ...مگه کاری انجام میدن ...فعلا ...

توقع حقوق ندارم

گفتم اون دوستمون گفت 5 تومن درماه

گفتم ماهم باشهریه ی طلبگی کیلومترها زیرخط فقرهستیم 

درضمن عمده ی طلاب همیشه مشغول به درس هستن

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

عموی من طلبه س. انقدم وضعش خوب شده که نگو. مگه میشه با ماهی 150تومن و 400تومن پولدار شد؟

قبل طلبگیش هم هیچی نداشت.

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین
بله برید خودتون ببینید ادم بسیار بسیارنرمالی هستند تمامی بچه ها هم جز ممتازین وبرنده ی مسابقات ورز ...

خوب مجبورن ۱۱ بجه بیارن ؟؟؟میدونی هر کی بخواد ۱۱ تا بچه بیاره چی میشه 😐😐😐😐

خیلی ممنونم ازاینکه خواهرانه ومحترمانه نظرمیدین... گاهی اوقات تدریس دارند اما بیشتر درس میخونندومشغ ...

بنظرم بهتره از وقت درس خوندنشون یکم کم کنن یا فشرده تر بخونن.

تا یه مقدار پس اندازتون رو افزایش بدین.

بعد خیالتون راحت تر میشه

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
پسر من ۱۳سالشه پارسال رفته بود اعتکاف،اونجا به یه حاج آقایی گفته بود من باید از کجا شروع کنم که مث ش ...

برای خودشون گفتن...

من اصلا حرفشونو قبول ندارم...

خیلی ببخشیدهاولی انگارماشین جوجه کشیه زن نیستن

آره واقعا آدم يه بچه ب دنيا مياره پير ميشه تا بچه بزرگ شه..بعد ١١ تا بچه اونم تو خونه اجاره نشين مگه ميشه؟؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember