وا چه کاریه خرج ۱۱بچه بدی واجاره نشین باشی اصلا ادم نرمالیه!!!
بله برید خودتون ببینید
ادم بسیار بسیارنرمالی هستند
تمامی بچه ها هم جز ممتازین وبرنده ی مسابقات ورزشی وخطاطی هستند
منظورم این بود اجاره نشین هستن بابچه های کوچیک
ولی اصلا ازجایی وام نگرفتن
برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ازصبح ساعت هفت تا ساعت 5 سرکلاس هستن شب هم که باید درسای فرداروبخونن کی برن کار دیگه بکنن؟؟؟؟
همینه دیگه الان بچه هستید باید درس بخونید منم آگه ۱۵ سالم بود و شوهرم ۱۹ سآلش بود که درآمد نداشتیم من مدرسه میرفتم ..شوهرم دانشگاه ....مگه به ما حقوق میدان ؟؟؟؟؟
برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
پسر من ۱۳سالشه پارسال رفته بود اعتکاف،اونجا به یه حاج آقایی گفته بود من باید از کجا شروع کنم که مث ش ...
برای خودشون گفتن...
من اصلا حرفشونو قبول ندارم...