2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست
سلام خانمها من شماره ۱۶ هستم وهنوز نوبتم نشده اما حاجتم که اینجا هم گفتم این بود که بعد از دوسال اقد ...

خدا رو شکر عزیزم 

تبریک ایشالله به حق حضرت فاطمه خدا فرزند سالم و صالح بهتون بدن

و همگی ایشالله به لطف این خاندان حاجت روا شیم

خدا رو شکر عزیزم  تبریک ایشالله به حق حضرت فاطمه خدا فرزند سالم و صالح بهتون بدن و همگی ایشال ...

خانوما من تا اینجا همه حدیث کساهامو خوندم. نت نداشتم اعلام کنم. منو یادتون نره هاااا. دعا کنین همین ماه نینی دار بشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تبریک میگم عزیزم خیلی ذوق کردم  انشالله نی نی گلت بسلامتی بیاد بغلت

مرسی عزیزم انشاله شما هم به حاجتتون برسید حدیث کسا معجزه کرد برام ....شما هم منو دعا کنید

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
سلام خانمها من شماره ۱۶ هستم وهنوز نوبتم نشده اما حاجتم که اینجا هم گفتم این بود که بعد از دوسال اقد ...

عزيزم بهت تبريك مي گم. ممنون كه خبر دادي👍🏻❤️

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  
تبریک میگم التماس دعاانشاا.این دورانوبه سلامتی طی کنی🌷😍🌷

ممنونم عزیزم ایشاله حاجت روا بشی

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

روز ۱۲ ام

خدا رو شکر که تونستیم با توسل به مادر سادات شاهد مشکل گشایی یکی از دوستان باشم ایشالله هر روز یکی از دوستان خبر حاجت رواییشونو از خانم فاطمه زهرا بدن

امروز به نیت الهام جون است از خدا و اهل بیت میخواهیم به این دست هایی که بلند شدند بر دعا نگاهی بندازن و حاجت های دل ایشون بخیر و خوشی بدهند

ایشالله زندگی هاتون پر از خیر و برکت زیر سایه امام زمان باشه

روز ۱۲ ام خدا رو شکر که تونستیم با توسل به مادر سادات شاهد مشکل گشایی یکی از دوستان باشم ایشالله هر ...

خداروشکر که یکی از بچه ها حاجت روا شد

الهی که یکی یکی هممون حاجت روا بشیم

به نیت الهام جون خوندم امروز