2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

به نیت الهام جون خوانده شد

ایشالا حاجت روا بشه😘

ایشالا هممون تا آخر این حدیث به خواسته های دلمون برسیم به حق فاطمه الزهرا..الهی آمین💙

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهناز روز سیزده به نیت باردارشدن هرچه زودتر و برطرف شدن مشکل خود و همسر

خدا رو شکر که وارد روز ۱۳ ام شدیم

به نیت دل بهناز جون که بارداری و رفع مشکله خودشون و همسرشون هست حدیث کسا میخوانیم و از حضرت فاطمه درخواست کمک داریم

ایشالله که همه دل هاتون شاد و زندگیتون پر از آرامش بشه با اجازه آقا امام زمان

سلام به مامان های آینده عزیز، صبحتون بخیر. به نیت بهناز جان خوندم. ان شالا به حاجت دلشون برسن. با آرزوی حاجت روایی همه دوستان عزیز.   

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  
خدا رو شکر که وارد روز ۱۳ ام شدیم به نیت دل بهناز جون که بارداری و رفع مشکله خودشون و همسرشون هست ح ...

سلام به نیت بهنازجون خوندم انشاا.مشکل شون حل شه وبه حق صاحب این دعاخداواسشون فرزندصحیح وسالم واهل صالح قسمتشون کنه.الهی آمین🙏🙏

به نیت بهناز جونم خوانده شد

ایشالا بحق فاطمه الزهرا خدا به زودی مشکل خودش و شوهرش رو برطرف کنه و یه نی نی سالم و صالح بهش بده

الهی آمین💙

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

مرحوم آیت الله العظمی بهجت

حضرت آیت‌الله بهجت‌ قدس‌سره مانند دیگر عالمان بزرگ شیعه توجه ویژه‌ای به این حدیث داشت. شاید چشم‌گیرترین امری که در این‌باره از ایشان مشهود بود، قرائت دائمی حدیث کسا بود. ایشان شب‌ها این حدیث را قرائت می‌کرد و حتی در سالیانی دورتر، افراد خانواده را گرد هم می‌آورد و به همراه ایشان حدیث کسا می‌خواند.

گاهی هم در لابه‌لای کلامش به فرازهای آن روایت اشاره می‌کرد و گاهی هم صراحتاً درباره حدیث کسا سخن می‌گفت. باور ایشان این بود که امام عصرعجلاللهتعالیفرجهالشریف به مجالس حدیث کسا توجه ویژهای دارند.

گاهی هم در پاسخ به شبهاتی که درباره سند این روایت مطرح می‌شد، مطالب روشن‌گری بیان می‌فرمودند؛ به‌عنوان مثال حضرت آیت‌الله بهجت‌ قدس‌سره معتقد بودند کسانی که اهل تعقل و درایت باشند و با دقت در عجایب این حدیث بنگرند، صحت این روایت را می‌یابند و دیگر نیازی به سند آن ندارند.

آیت‌الله بهجت‌ رحمه‌الله می‌فرمود: «چند معجزه در حدیث کساست؛ به امام حسن‌ علیه‌السلام می‌فرماید: صاحب حوض هستی. آیا تا به حال گفته بود تو صاحب حوض من هستی؟! به امام حسین‌ علیه‌السلام می‌گوید: تو شافع امت من هستی».

آیت الله بهجت سفارش می کرد برای شفای مریض حدیث کساء را مکررا بخوانید و هنگام خواندن در مجلس عود روشن کنید.

السلام علیک یا صاحب الزمان

امروز روزه تارادخت جان هست آرزو تارا دخت جان حل شدن مشکل چهار سالشونه بیایید همه با هم با توسل به حدیث کسا از حضرت فاطمه بخواهیم واسه ایشون معجزه کنند و مشکلشون حل شه

تارادخت جان سلامتی دخترشون و شفا بیماران خانواده هم آرزومند هستند که ما براشون دعا میکنیم.

گاهی با خودم میگم ما که کسی نداریم جز حضرت فاطمه و پدر و همسر و فرزندانشان کاش پیشه خدا واسطه گریمونو کنن و این حال ما رو خوب کنند...هممون درگیر هستم کاش گره هامون باز شه...