2821
2789
عنوان

حدیت کسا

6671 بازدید | 686 پست

خدا رو شکر با کمک شما دوستان عزیز نفرات برای چله تکمیل شد و در آخر چند نفر دیگر هم اعلام نیاز کردند که من دلم نیومد بهشون نه بگم به همین خاطر بجای چهل روز چهل و شش روز حدیث کسا میخونیم و هر روز به نیت یک فرد 

ایشالله نیت کنید که با توکل به حضرت محمد پیامبر مهربانی ها بهمون عنایت شه و بتونیم این حدیث شریف از ته دل بخونیم و از حضرت فاطمه بخواهیم که تا قبل از تولدشون(18 اسفند) حاجت روا بشیم و در روز تولد حضرت فاطمه شیرینی حاجتمونو ایشالله پخش کنیم

زمان خواندن به خود هر فرد بستگی دارد اما ترجیحا بعد از نماز اول وقت باشد

هم چنین قبل از شروع و بعد از پایان نیز صلواتی به نیت حضرت فاطمه بفرستید.

در صورت امکان در این مدت نماز شب هم سعی کنید بخوانید ایشالله که امام زمان امضا کنند بهترین ها را برایمان. 

1بهار-

2شکیبا-

3فاطمه ج-

4آیلین-

5مرسده-

6عفت-

7عروس لر-

8فاطمه ص-

9مهناز-

10مژگان-

11فتانه-

12الهام-

13بهناز-

14تارادخت-

15فاطمه س-

16ریحانه-

17مامان شاه پسرام-

18سمیرا-

19منصوره ش-

20نیلوفر-

21مری-

22سمیه-

23منصوره-

24فرزانه-

25مامان ساناز-

26نیره-

27شراره-

28زهرا-

29مهرنوش-

30رویا-

31لیلا مح-

32ساناز-

33مهسا-

34بهار-

35لیلا-

36آسیه –

37نورا –

38سارا-

39فاطمه 1370

40فاطمه الف

41 ساجده

42 کلثوم

43محدثه

44 ندا

45 الهام

46 آیگینی

از فردا هر روز لطفا برای یک نفر طبق ترتیب شماره ها دعا میکنیم 

لطفا لیستی از اسامی کنار دستتان داشته باشید تا همیشه اسامی در ذهنتان باشد

لطفا همه فقط در یک پست حاجت خودشان و نام و شماره روزشان را بنویسند تا بتونیم برای هم از ته دل دعا کنیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم تونستم پیداش کنم عزیزم

آیلین روز چهارم لطفا منو ازته دل دعاکنید ک امیدی جز دعاهای شما ندارم

نیتم اینه دوستای عزیزم:

باردارشدنم ب زودی بدون نیاز ب عمل برداشتن پولیپ وگرفتن عکس رنگی😢😓😓

حل گرفتاری داداشم و برگشتنش ب زودی زود😢

تموم شدن مشکلات پدرومادرم و آرامششون😢

توروخدا فقط از ته دل از خدا بخواین برام خیلی محتاج دعاتونم 😢😢😢😢😢

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

محدثه شماره چهل و سه 

به نیت سلامتی باردارشدنم وخریدخانه 

خداجونم ممنون ک نینی گذاشتی تو دلم👶👶👶👶👶👶 عزیزکم من و بابایی بی صبرانه چشم به راهتیم کوچولوی من❤❤❤خدایا دامن همه بچهای تاپیکو سبز کن.دوست عزیزم میشه برای سلامتی منو نینیم سه تا صلوات بفرستی مرسی دوستم 🌷🌷🌷
منم تونستم پیداش کنم عزیزم آیلین روز چهارم لطفا منو ازته دل دعاکنید ک امیدی جز دعاهای شما ندارم نی ...

انشالله حاجت روامیشی توکلت بخدا باشه اون بالایی حواسش هست امیدتو از دست نده 

خداجونم ممنون ک نینی گذاشتی تو دلم👶👶👶👶👶👶 عزیزکم من و بابایی بی صبرانه چشم به راهتیم کوچولوی من❤❤❤خدایا دامن همه بچهای تاپیکو سبز کن.دوست عزیزم میشه برای سلامتی منو نینیم سه تا صلوات بفرستی مرسی دوستم 🌷🌷🌷
انشالله حاجت روامیشی توکلت بخدا باشه اون بالایی حواسش هست امیدتو از دست نده 

ممنون عزیزم ی مدته مشکلاتمون خیلی زیاد شده ولی امیدم ب خداست وگرنه قطعا دق کرده بودم😢😢😢😢

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
ممنون عزیزم ی مدته مشکلاتمون خیلی زیاد شده ولی امیدم ب خداست وگرنه قطعا دق کرده بودم😢😢😢😢

دوراز جونت 

در نومیدی بسی امید هست پایان شب سیه سپید است

اسیه روز۳۶ 

برای سلامتی بچموعاقبت بخیریش و سلامتی شوهرم و برطرف شدن مسائل مالیمون التماس دعای فراوان 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
2824
2823
2791
2779
2792