2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 686 پست

مهسا 

روز ۳۳

نیت من اول سلامتی خانواده همسر و پسرم.

و برطرف شدن مشکلی ک برای سلامتیم ایجاد شده.

همینطور مشکل ارتباط با همسرم و مشکلات زناشوییمون حل بشه ب امید خدا... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام من شماره۱۶ ریحانه هستم حاجتم بچه دارشدنم واینکه دوساله منتظرم وناامید  ...سلامتی پدر ومادرم وخوتوادم وبعد اینکه گره از کار خواهر وبرادرم باز بشه ممنونم   

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

سلام خانم گلا اول دعا میکنم همگیتون دست پر از اینجا برین بعدم من لیلا مح هستم شماره سیو یک میخوام لطف کنید و برام دعا کنید که نینیم سالم و صالح و پسر باشه ازتون خیلی ممنونم 

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍

كلثوم روز 42 خوشبختي براي خواهرام و  سلامتي روحي براي ابجي  بزركم و سه تااز بسر خواهرام اميدوارم كه ايند خوبي بيش رو داشته باشن براشون اروز خوشبختي از ته دل بكنيدو سلامتي  اميدوارم خدواند به حق بيامبر باكش ودختر كرامي ايشون همه ما انسان  به تمام ارزوها مون برسيم كاش بشه كه خدا بهمون تو اين روزها عزيز  درهاي رحمت باز كنه امين يارب العلمين 

سلام .

من هر روز بنام کاربرا به ترتیب میخونم و از خدا بخوام حاجت روا بشه و مشکلاتش حل بشه .. تک تک یادم نمیمونه برای کی چه دعایی بکنم .. شما هم برای حل مشکلاتم و براورده شدن حوائجم دعا کنین ممنون از همگی شما عزیزان ..

ان شاءالله همگی حاجت روا بشیم به حق 5 تن آل عبا ..

یا علی مدد

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ولی میام گزارش میدم که حدیث کساء رو خوندم 😉

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه سوال دیگم داشتم استارتر جان 

میگم مگه چهله حدیث کساء نیس ؟ خب پس برای چی 46 روز ؟؟؟ 

خب یه جوری تقسیم کنیم که مثلا چند روز آخر بجای یه کاربر ، برای دو کاربر بخونیم حدیث کساء رو.

که بشه 40 روز  .. نظرت چیه ؟ 

یه سوال دیگم داشتم استارتر جان  میگم مگه چهله حدیث کساء نیس ؟ خب پس برای چی 46 روز ؟؟؟  ...

منم موافقم اخریارو بیاریم جلوتر

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز