2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 686 پست

دوستای عزیزم امروز همزمان با میلاد رسول اکرم خواندن حدیث کسا شروع میکنیم

نفر اول خانم بهار 526293 هستند که به نیت دلش سلامتی خودشون و خانوادشون و فرزند تو راهیشون میخونیم

نوبت دهی کاملا به صورت شانسی بوده و قرار گرفتن ایشون به عنوان نوبت اول که حامله هستند را به عنوان شگون نیک برای همه علی خصوص مادرهای منتظر در نظر میگیریم

امید اینکه همه به حاجت های دلشو با کمک حضرت فاطمه برسند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید من همون نفرات اول اعلام آمادگی کردم چرا انقد دیر نوبتم میشه☹☹

عزیز دلم به دلم افتاد بود که برعکس نوبت دهی کنم فکر نمیکنم خیلی مهم باشه چون هر روز بالاخره واسه همه دعا میشه

الانم اگه بخوام عوض کنم همه درخواست تعویض میدن قر و قاطی میشه

یه سوال دیگم داشتم استارتر جان  میگم مگه چهله حدیث کساء نیس ؟ خب پس برای چی 46 روز ؟؟؟  ...

عزیزم احتمالش هست کسایی انصراف بدن برای همین بیش از 40 در نظر گرفتم 

بعدم اینکه الان مثلا بعضیا ممکنه روزشون دو نفر بشه بعضی ها نشه باز یکی راضیه یکی ناراضیه در کل 6 روز اضافه هست

روز اول به نیت بهار جون خوانده شد....ان شاءالله حاجت روا بشن  

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
چرا خودت که بانی شدی رو اول نذاشتی گلم

عزیزم به دلم افتاده بود اونایی که اول اعلام میکنن اسمشونو آخر بذارم اسمه خودمم آخر هست-فاطمه الف- البته کسایی که بعد اتمام چهل نفر گفتند اسمشونو دیگه همون آخر گذاشتم لیستو عوض نکردم

2824
2823
2791
2779
2792