2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 686 پست
چرا خودت که بانی شدی رو اول نذاشتی گلم

بعدم اول و آخر نداره خدا به هممون ایشالله با هم نظر کنه

من یک خواب خوب دیدم که حضرت فاطمه حاجتمو میدن واسه همین به دلم افتاد که این کارو انجام بدم

البته تو خوابم روز تولدشون حاجتمو میدن

ایشالله تا تولدشون همه بچه ها حاجت روا شن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عید همگی مبارکککککک

منم امروز خوندم صبح بعد از نماز خدا قبول کنه ان شاءالله

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بعدم اول و آخر نداره خدا به هممون ایشالله با هم نظر کنه من یک خواب خوب دیدم که حضرت فاطمه حاجتمو می ...

فاطمه جان اسمم سمیه است گفتید باشماره ۲۳ بایکی از بچه ها میزارمتون.

حاجتم بارداریمه.واسم دعا کنید حضرت فاطمه دامنمو سبز کنه

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊

بهار جون امروز نوبت شما بود دعا رو بعد نمازمعرب خوندم و کلی دعاتون کردم خدا لایق بدونه منو انشاالله حاجت روا شین

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊
بعدم اول و آخر نداره خدا به هممون ایشالله با هم نظر کنه من یک خواب خوب دیدم که حضرت فاطمه حاجتمو می ...

عزیزم اسم منو تولیست وارد کنید نیست اخه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792