2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 686 پست

فاطمه ص

روز هشتم 

به نیت یه نی نی سالم

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

مهناز

روز نهم

به نیت حل شدن مشکل دیابت و باردار شدن

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهناز

روز سیزده

به نیت باردارشدن هرچه زودتر

و برطرف شدن مشکل خود و همسر

عزیز بهتر نیس هر روز به نیت اون طرف که اسمشه بخونیم بگیم هر حاجتی که داره دیگه حاجته اون طرفا نگیم

بعضیا دوست دارن حاجتاشونو بگن 

هر جور که خودتون دوست دارین

بعضی وقتا آدم با دونستن حاجت یکی دلش بیشتر میشکنه

عزیز بهتر نیس هر روز به نیت اون طرف که اسمشه بخونیم بگیم هر حاجتی که داره دیگه حاجته اون طرفا نگیم

بازم هر جور شما میلته

اینجا تاپیک زدم که مطین شیم همه میخونن

هر روز ایشالله یادآوری کنیم بهم

سلام سمیه شماره ۲۲

حاجتم اینه ک صاحب فرزند بشم و ای وی افم نتیجه بخش واسم..دوم اینکه خدا داداشمو ب راه راست هدایت کنه و دله پدر و مادرم شاد باشه

التماس دعایه مخصوص دارم ازتون😙😙😙

1بهار- 2شکیبا- 3فاطمه ج- 4آیلین- 5مرسده- 6عفت- 7عروس لر- 8فاطمه ص- 9مهناز- 10مژگان- 11فتان ...

منصوره ش

روزنوزدهم

انشاا.خدابه همه منتظرهالطف کنه و

نی نی سالم اهل صالح قسمتم کنه ومشکل خانواده ام حل شه

التماس دعا

سلام دوستان ان شاءالله همتون حاجت روا بشین.

نورا 😊روز ۳۷ 🙏ازتون میخوام با دلای شکستتون برام دعا کنین برای اینکه خانواده ام و من و همسرم همیشه تو راه راست قدم برداریم و ثابت قدم باشیم،سلامتی خانواده ام و همسرم و خودم،و اینکه نی نی سالم و صالح خدا بهمون ببخشه،در آخر هم حاجات قلبی نی نی سایتی ها و عاقبت به خیری همه ی ما.التماس دعا،حاجاتتون روا💚💚💚

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز