2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستای عزیزم منم تا حدودی مشکلم حل شده.ممنونم از دعای تک تکتون

خدا رو شکر عزیزم .. خوشحالمون کردی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

السلام علیک یا صاحب الزمان امروز روزه تارادخت جان هست آرزو تارا دخت جان حل شدن مشکل چهار سالشونه بی ...

به نیت تارادخت جان خوانده شد

الهی که همه دوستان حاجت روا بشن و همه مریضا شفا پیدا کنن....

دوستان واقعا دعا کردن در حق همدیگه تاثیرش بیشتره و همه خوبیش برمیگرده به خودت.بعد از ۸سال انتظار واسه نی نی دار شدن از دادم مثبت بود و خدا منو لایق مادر شدن دونست.دوستان من سمیه جایگزین نفر۳۵ هستم که انصراف داد.خواسته قبلیم دعا برای باردارشدنم بود اما حالا خدا با دعاهای دوستان بهم بخشیدش.ازتون میخوام روز۳۵ برا سلامتی نی نیم و زایمان خوب و راحت برام دعا کنید. مدت زیادی نیس از خوندن حدیث کسا میگدره و خدا حاجتمو داد.خدایا شکرت.واقعا هرروز وقت نماز ظهر برا همه از روی لیست دعا میکردم امیدوارم همتون به حاجتتون برسید مخصوصا مادرای منتظر.برا سلامتی نی نی منم صلوات بفرستید

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊
دوستان واقعا دعا کردن در حق همدیگه تاثیرش بیشتره و همه خوبیش برمیگرده به خودت.بعد از ۸سال انتظار واس ...

چقدر عالی خدایا چقد آدم امیدوار میشه😍ایشالا نی نی سالم میاد بغلت عزیزم❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
چقدر عالی خدایا چقد آدم امیدوار میشه😍ایشالا نی نی سالم میاد بغلت عزیزم❤

مرسی گلم.واقعا معنی معجزه رو فهمیدم.وقتی دلت بشکنه و از ته دل از خدا بخوای دستتو خالی نمیزاره.خدا توی دلای شکسته خونه داره

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊

به نیت تارادخت عزیز خوانده شد

انشاالله حاجت روا بشن❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
دوستان واقعا دعا کردن در حق همدیگه تاثیرش بیشتره و همه خوبیش برمیگرده به خودت.بعد از ۸سال انتظار واس ...

عزيزم اشكم در اومد نوشتت رو خوندم. خداروشكر كه حاجت روا شدي. ان شالا يه ني ني سالم و صالح بياد بغلت❤️❤️❤️❤️

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  

ای جونم چقدر انرژی بخشه این پیاما

خداروصد هزار مرتبه شکر

تبریک میگم عزیزم

التماس دعا

من خودم باورم نمیشه که دارین حاجت میگیرین

چند روزه اینقدر کارام گره خورده که صبح ها که پا میشم واسه نماز بعدش که میخوام دعا بذارم همش گریه میشم میگم خدایا این همه من دارم میام دم خونتون این بندگان خدا هم اوردم نکنه میخوای دسته خالی بر گردونیمون!!!

واقعا خدایا شکرت

خیلی خوشحالم که دارین حاجت روا میشین 

حضرت فاطمه ایشالله به حق بچه هاشون حاجت تک تک مونو بخیر و خوشی بده