2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست
من خودم باورم نمیشه که دارین حاجت میگیرین چند روزه اینقدر کارام گره خورده که صبح ها که پا میشم واسه ...

عزيزم ان شالا به زودي شما هم بياي خبر بدي كه خدا حاجتت رو داده ❤️

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان واقعا دعا کردن در حق همدیگه تاثیرش بیشتره و همه خوبیش برمیگرده به خودت.بعد از ۸سال انتظار واس ...

عزیزم تبریک میگم خیلی ذوق زده شدم 

انشالله نی نی گلت بسلامتی بیاد بغلت 

دعا کن خدا به منم نی نی سالمو صالح بده

من خودم باورم نمیشه که دارین حاجت میگیرین چند روزه اینقدر کارام گره خورده که صبح ها که پا میشم واسه ...

انشالله به حق این دعای عزیز حاجت روا شی فاطمه جان 

مطمئن باش خدا خیلی هواتو چون خیلی واسه همه قشنگ دعا میکنی 

دوستان واقعا دعا کردن در حق همدیگه تاثیرش بیشتره و همه خوبیش برمیگرده به خودت.بعد از ۸سال انتظار واس ...

عزیزم منم نفر ۱۶ هستم وهنوز نوبتم نشده حاجتم رو گرفتم 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
مرسی گلم.واقعا معنی معجزه رو فهمیدم.وقتی دلت بشکنه و از ته دل از خدا بخوای دستتو خالی نمیزاره.خدا تو ...

منم این ماه دلم شکست عزیزم وخدا بهم نی نی داد

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

سلام به نیت تارادخت خوندم انشاا.حاجت رواشن.خیلی خوشحالم که دوستان گلم حاجت رواشدن ازشماالتماس دعادارم.وهمچنین ازشمافاطمه عزیزانشاا.صاحب این دعاحاجت شماروهم میدن که بانی این امرخیروپرثواب شدین.زمانی که اصلاخودتون فکرشونمی کنین ومیان اینجاواین خبرخوبوبهمون میدین.التماس دعا به حق این شب عزیز🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم منم نفر ۱۶ هستم وهنوز نوبتم نشده حاجتم رو گرفتم 

به به مبارك باشه. خيلي خوشحال شدم. ان شالا ني ني سالم و صالح بياد بغلت.

خداروشکر عزیزم نوبت شده یا نه هنوز؟؟

عزیزم نوبتم روز دهم بود و نقریبا از همون روز مشکلم حل شد .همینجوری زمان که بگذره کمرنگتر میشه.الان کلا سو نیتشون رفع شده.خیلی خیلی ممنونم از دعای دوستان

دخملام زندگیمن..  

با اجازه امام زمان وارد روز ۱۵ ام میشیم

خدا رو شکر تا امروز شاهد بارداری دو تا از مامان های منتظر و رفع مشکل یکی از خانم ها بودیم 

حضرت فاطمه اینقدر مهربونن طاقت درد های ما رو ندارن ایشالله حاجت تک تک مونو بخیر و خوشی بدن ما هنوز منتظریم و دست به دعا برداشتیم.

امروز به نیت فاطمه س میخونیم ایشالله حاجت دلشونو از حضرت فاطمه بگیرن و ددشون شاد شه

حضرت فاطمه خیلی بزرگ هستند همین که اسمه پسرشون امام حسین بیاد شاید دلی بلرزه و خانم به ما نظر کنن ایشالله

سلام صبح دوستای عزیزم بخیر. به نیت فاطمه س عزیز خوندم. ان شالا حاجت روا بشین. امیدوارم امروز هم یکی از بچه ها بیاد بگه حاجتش برآورده شده