2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

من مهسا هستم روز ۳۳

مشکلم رو صفحه دوم گفته بودم

میخام منم از معجزه ای ک خدای بزرگ در حقم کرد و ب لطف و مهربونی پنج تن تونستم ب خواستم برسم رو ب شما هم بگم

من یک هفته قبل از شروع چله حدیث کسا متوجه یک توده زیر بغلم شدم ک خیلی خیلی منو نگران و وحشتزده کرد

چون توی فامیلمون یکب از خانمها هم این توده رو داشت و متاسفانه فهمید ک سرطان سینه داره، خیلی از این بابت ترسیدم و فکر کردم ک حتما من هم دچار شدم......

واقعا روزای پر استرس و وحشتناکی داشتم جوری ک ب خدا التماس میکردم ک الان نه...

هعی .  چی بگم بخاطر پسرم و از وقتی مادر شدم خیلی حساس شدم. بماند ک اطرافیانم چقدر درگیر این مسعله بودن

خلاصه یک روز ک تو ی تاپیک ک یادم نیست چی بود در حال خوندن بودم دوشیزه فاطمه جان (ک خدا انشالله هرچی میخاد بهش بده. خیلی دعاش میکنم. بانی خیره و مطمعنا از خیرات این عمل بی نصیب نمیمونه) پست مربوط ب چله رو گذاشت

من قبلا خیلی در مورد این دعا شنیده بودم پس نیت کردم و سریع به فاطمه حان جواب دادم.

ولی همین الان ک مینویسم قلبم داره تند تند میزنه از شدت اضطرابی ک روز سونوگرافی داشتم. پنجمین روزی بود ک این دعا رو شروع کرده بودن و زیر لبم مدام صداشون میزدم. 

که

خوشبختانه ب لطف خدای بزرگم متوجه شدم ک ی کیسته و حای نگرانی نداره... اصلا اصلا باورم نمیشد ب این زودی حاجتم رو از این عزیزان بگیرم. هرشب با خوندن این دعا کلی بقیه رو دعا میکنم ک اونام مثل من ب خاستشون برسن. این دعا تا ابد برای من یکی حکم معجزه رو داره.

دوستای گلم میدونم همتون مثل من مشکل بزرگی دارید ک دست ب دامن این عزیزان شدین. اطمینان داشته باشید ک خدا توانا تر از اون چیزیه ک فکرش رو بکنید و با نیت خالص در خونه پنج تن رو بزنید تا خدا ب بزرگیشون حاجت دلتون رو بده.

خیلی محتاج دعاتونم . منو فراموش نکنید🙏🙏🙏🙏

سلام من مهسا هستم روز ۳۳ مشکلم رو صفحه دوم گفته بودم میخام منم از معجزه ای ک خدای بزرگ در حقم کرد ...

خدا رو شکر عزیزم

باور کن اینقدر خوشحال شدم که اشک هام همینجور اومدن

ایشالله که بحق حضرت فاطمه همیشه سالم باشی

واسه منم خیلی دعا کن ایشالله تک تک اعضا گروه به حاجتشون برسن 

خدا رو شکر عزیزم باور کن اینقدر خوشحال شدم که اشک هام همینجور اومدن ایشالله که بحق حضرت فاطمه همیش ...

ممنون عزیزم

شک نکن  این عملت ک بانی  خیر شدی ، خودش ب تنهایی یعنی نگاه اون بزرگواران ب شما.

اینکه شما انتخاب بشی برای استارت این کار بزرگ نشون دهنده خیلی چیزاست

همین الان شما ی نشون از بقیه بیشتر داری

به ادمایی مثل تو حسودیم میشه زندگیتون سرشار از نگاه خدا و برکت ائمه هست.

خدا قوت انشاله ب تمام خواسته هات برسی... 

ای جانم خدایا شکرت  عزیزم خیلی خیلی برات خوشحال شدم

ممنون دوست گلم

قطعا با دعای شما دوستان بوده

شدیدا ب این اعتقاد دارم ک دعا در حق دیگرون ثمرش گریبان خودمون رو میگیره و حسابی کارسازه

برات بهترینا رو ارزو دارم

منم این ماه دلم شکست عزیزم وخدا بهم نی نی داد

امروز روزه سجده شکر هست 

خانم فاطمه زهرا به ریحانه جان که نیت امروز به نامشون هست نظر کردند و ایشون بعد از دو سال باردار شدند 

خدا رو هزار مرتبه شکر میکنیم و به ایشون تبریک میگیم ایشالله در پناه اهل بیت دوران بارداری آرومی داشته باشن و فرزندی سالم و صالح خدا بهشون عطا کنه در کنارش مشکلات خانوادگیشونم حل بشه و آرامش کامل داشته باشن

امام زمان شما از مادرتون بخواین به بقیه ما هم توجهی کنن گره های زندگی ما فقط به دسته ایشون باز میشه ما خیلی محتاجیم

ریحانه جون بهت تبریک میگم تو این دوران خیلی ما رو هم دعا کن ایشالله هممون که با دل امیدی اومدیم در خونه اهل بیت حاجت بگیریم