2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

قلبن خوشحال شدم بچه ها که حاجت روا شدین و خیلیاتون مشکلاتتون حل شده و اون خانم ک باردار شدن بهش تبریک میگم و ان شاءالله نی نیت صحیح و سالم بدنیا بیاد ... التماس دعا دارم ازتون 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام من شماره۱۶ ریحانه هستم حاجتم بچه دارشدنم واینکه دوساله منتظرم وناامید  ...سلامتی پدر ومادر ...

سلام امروز نوبت من شد وخواستم بگم هیچ گاه از درگاه خدا ناامید نشید ..ممنون از دوشیزه فاطمه انشاله همه حاجت روا بشن

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

سلام دوستان سلام فاطمه جان

من چن روز اول با شما همراه بودم اما بعدش ولش کردم نمیخام بگم مشکل داشتم .داشتم اما از کوتاهی خودم بود امروز بعد از کلی وقت اومدم نی نی سایت دیدم نفر ۱۱ بودم و شما برام حدیث کسا خوندید .دلم شکسته بغض کردم من کوتاهی کردم اما شما حدیث رو برام خوندید حلالم کنید ازینکه تاحالا نخوندم اون چن تا رو اما امروز همش رو میخونم خدا خودش قاضی الحاجات هس.کوتاهی منو امیدوارم ببخشه شماهم ببخشین امیدوارم بحق روزهای عزیزش بحق ناله های خانوم زینب حاجت همه برآورده شه.بازم حلالم کنین و برام دعا کنین

امروز روزه سجده شکر هست  خانم فاطمه زهرا به ریحانه جان که نیت امروز به نامشون هست نظر کردند و ...

سلام به نیت ریحانه جون خونده شدخداکه لطفشون شامل حال دوستمون شده وخداروشکرباردارشدن انشاا.گره ومشکل خواهروبرادرشونم بزودی حل شه وپدرومادرشون سلامت وتندرست باشن البته همه پدرومادرهاوسایه شون روسرهمه فرزندان به حق این شب عزیز😇😇😇😇😇ریحانه جون حالاکه مامان شدی درحق همه منتظرهادعاکن انشاا.این حال خوب شمانصیب تک تک شون بشه به حق پنج تن آل عبا🙏🙏🙏🙏🙏

سلام من مهسا هستم روز ۳۳ مشکلم رو صفحه دوم گفته بودم میخام منم از معجزه ای ک خدای بزرگ در حقم کرد ...

مهسا جونم خیلی برات خوشحال شدم انشالله همیشه تنت سالم باشه و در کنار خانوادت بسلامتی زندگی کنی 

انشالله به حق فاطمه الزهرا خدا خودش به همه یه نگاهی کنن

انشالله استارتر جان هم باعث و بانی این خیر هستن حاجت روا شن 

سلام دوستان سلام فاطمه جان من چن روز اول با شما همراه بودم اما بعدش ولش کردم نمیخام بگم مشکل داشتم ...

عزیزم ما که کاره ای نیستیم خدا کنه خانم فاطمه زهرا از هممون قبول کنن

ایشالله همه حاجت بگیرن

ایشالله همه دل ها شاد شن

مهسا جونم خیلی برات خوشحال شدم انشالله همیشه تنت سالم باشه و در کنار خانوادت بسلامتی زندگی کنی  ...

ممنون از لطفت عزیزم

انشالله همه حاجتروا بشن شما هم ب هرچی ارزو داری برسی بحق پنج تن

روزه ۱۷ ام

امروز روزه جمعه هست و روز آقا امام زمان 

یعنی میشه آقا امام زمان واسه ما دعا کنن؟

خدا کنه ایشون واسه ما دعا کنن...ما که خیلی محتاجشونیم.

امروز روزه مامان شاه پسرام‌هست و به نیت دلشون به خانم فاطمه زهرا توسل میکنیم

ایشالله که در پناه قرآن حاجتشون برآورده بخیر و خوشی شه

و لطف و کرم حضرت فاطمه شامل حاله همه بشه گره هامون باز شه و دل هامون شاد شه