2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت اله جون خونده شد.

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊

به نیت الهه جان خوانده شد

ان شاءالله حاجت روا بشن❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
شماره ۱۱ فتانه .به نیت باردارشدنم و سلامتی همسر و مادرم و خانواده ام  و خریدن خانه و آرامش هممو ...

خدا رو شکر امام زمان اجازه دادند و وارد روز ۱۱ میشیم

امروز به نیت فتانه جان که آرزو دارند باردار شوند و سلامتی و آرامش  همسر و مادرشون خانوادشون و خریدن خانه را از حضرت فاطمه درخواست میکنند

ایشالله که به واسطه حضرت فاطمه که منبع نور هستند خداوند حاجت های ایشون و همه دوستان رو بخیر روا کنند و دلی شاد وآروم قسمت همه کنند

سلام به همگي، به نيت فتانه جان خونده شد. ان شالا حاجت روا بشن. دوستان لطفا حاجتتون برآورده شد به ما هم بگيد خوشحال مي شيم.❤️🙏🏻

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  

به نیت فتانه جان خوانده شد

ان شاءالله که حاجت روا بشن❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

سلام خانمها من شماره ۱۶ هستم وهنوز نوبتم نشده اما حاجتم که اینجا هم گفتم این بود که بعد از دوسال اقدام خدا نی نی داد بهم البته بچه دوممه ممنونم واسه دعاهاتون پنجشنبه که نوبت منه میرم ازمایش اما الان چند روزه بی بی چکم مثبته

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
سلام خانمها من شماره ۱۶ هستم وهنوز نوبتم نشده اما حاجتم که اینجا هم گفتم این بود که بعد از دوسال اقد ...

ایشالا به سلامتی عزیزم ایشالا به سلامت بیاد بغلت واسه ما هم دعا کن 😍

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍