2777
2789
عنوان

بعد 4 ساااال

562 بازدید | 100 پست

میگه من شرایط مالی هم داشته باشم الان نمیخوام ازدواج کنم من تا 40 جا دارم 😐

گفتم از نظر خوشگذرونی و جوونی کردن میگی تا 40 جا دارم؟گفت نه نمیخوام زیر بار مسئولیت برم

گفتم کنارت کار میکنم با هم خرج زندگی در بیاریم

گفت نه اقا نمیخوام ازدواج کنم

بعد هرشب منو سرزنش میکرد که از 12 تا نهایتا 1 باهاش حرف میزدم میگفت شبا زیاد باهام صحبت میکنی و من روزا سر کار همش خوابم میگیره بعد الان ساعت 2/30 شب تو تلگرام آنلاینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت خاک تو سرت که به عنوان یه دختر نه آرامش داری نه غرور نه عزت نفس که میگم نمیخوام ازدواج کنم باز م ...

بره گمشه

عاقل شو دختر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
گفت خاک تو سرت که به عنوان یه دختر نه آرامش داری نه غرور نه عزت نفس که میگم نمیخوام ازدواج کنم باز م ...

چه بددهنه عوضی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.