2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202203 بازدید | 29011 پست
🤣🤣🤣🤣🤣فاطمه جان خانواده همسرم خیلی رسمی هستند با هم ،فکرشم خنده داره اصلا نمیتونم بکنم😂😂😂� ...

😄😄😄😄

فکرشم سخته 🖐️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام‌پانته آ فداتشم.اره منم همش تو فکرشم، انشالله ک‌بخوشی تموم شه.امیدوارم امشب بیاد خبر خوب بده

ان شاءالله 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄😄😄😄فکرشم سخته 🖐️

یس😜

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام به همگی خواهرای عزیزم خوبین ؟ 

خواهرا عاجزانه ازتون خواهش میکنم واسمون دعا کنین 

ما امروز روز سختی رو داشتیم مرده اعاده  حیثیت کرده و نیومدن زنش همراهش بعد درگیری و رفع شک  و درگیری حامد رو دلیل دونسته وکیل گرفته 

صبح ازش شماره همراه حامد رو می‌خوان که بتونن از طریق عدل ایران احضاریه بفرستن میگه ندارم اما میارم 

بعد میاد تو محله شماره رو از یکی بخواد اونم نمی‌ده میگه ندارم 

همینجوری دوسه نفر می‌پرسه هیچ کدومشون نمیدن لج می‌کنه همونجا هرچی شده رو میگه سه چهارتا هم می‌زاره روش به نفع خودش 

بعد می‌ره پاسگاه و اعلام می‌کنه که شماره رو ندارم و به اونا میسپاره از طریق مشخصات نام و نام خانوادگی شماره حامد روی پرونده میخوره 

بعد وکیل رو خبر میکنن مامورها میگن هرجور میتونین رفع شک کنین و خانومه اگه میشه بیاد راجب حقیقت ماجرا خبر بده به قاضی روزی که دادگاه میرن 

ما دیگه خودمونم میگیم بزار دادگاهی بشه که این جریان هرچه زودتر آشکار بشه بلکه دست برداره اما نگران نباشین دادگاه شورا  تجدید نظر میرن راحت تر به صحت حق طرفین پی میبرن تا اون موقع هم هرچی سند و مدرک برای دفاعیات خودتون داشتین میتونین به تجدید نظر اراعه بدین  اینو اونا میگن 

دخترا ما هیچ سندی بابت اینکه چرا زنه رو راه دادیم و آمد و نشست و نرفت نداریم جز دوربین مداربسته که با پای خودش اومده و خودش نرفته و کل جریانات روز چطوری بوده حامد اصلا خونه نبوده وقتی برگشت بیچاره تازه جریان رو فهمید 

که دوربین هم چون صدا نداره و اون میاد و اسلحه خالی نشون میده بعد حامد بین اون و زنشه و میزنه به دماغش با حالت عصبانیت سند محکمی نیست این حتی برای ما ضرره 

چون دوسه نفر کارشناس فیلم رو دیدن 😭😭😭😭تنها امیدمون خداست من حتی به زنش هم دیگه دلخوش نیستم چون حامد میگه از هر دو زن و شوهر شکایت میکنم من غروب بهش گفتم شاید زنه بی گناه باشه شکایت نکن سر لج نیفته بیاد بگه اصل ماجرا چی بوده اون همینجوریشم ترسیده و شوهرشه احتمالش کمه بیاد علیه شوهرش واسه تو شهادت بده 

بعد از همون حرف من فوری آتیشی شد که این چه حرفیه من که قسمش میدم به قرآن یا بچه ش 

من حتی نگاه هم به اون نکردم تو ذهنمم نیومده  سلام علیک کردم الانم از اون  نمی‌خوام بیاد فداکاری کنه نمیتونه راستشو بگه ؟ دروغم بهم نگه چرا باید اونو به من بچسبونن من آبروم حراجه  توام برمیگردی اینجوری جوابمو میدی هرچیزی امکان داره پیش بیاد و طول بکشه قبول  من اونو زدم دیگه دیه دماغشم نمیدم ولی نشونش میدم اگه در خونه رو بابام باز کرده واسه مشکل اون، دلیل نمیشه برای رفع مشکلش از آبرو من مایه بزاره و اینجوری از تو بشنوم

بعدم کلی حرف این مدلی زده که چرا بهم شک داری و تو شک کردی بقیه رو چکار کنم ؟ و چون پدر شوهرم قبلش به پیشنهاد وکیل رفته بود واسه استشهاد محلی تموم عصبانیت و ناراحتی اونو با حرف زدن برای من خالی کرد حتی گریه هم کردم و میلرزیدم تموم نمی‌کرد می‌گفت اونو فقط برای آبروم ادب میکنم وگرنه بلدم برم خونشو بریزم بعد سر کار کرده محاکمه شم الان حتی نمی‌دونم چرا باید اینا سرم بیاد 

😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من اندازه چشمام به حامد اعتماد دارم و اون روز وسط ماجرا بودم بخدا شبیه یه گزارش همیشگی ساده اومدم اینجا نوشتمش وگرنه عمرا و اصلا نمی‌دونستم اینجوری میشه الان حتی نمی‌تونیم بریم خونه خودمون 

بعد هم بهم گفت کاری به گریه های مامانم و خواهرام ندارم تو گریه کنی و بیفتی و به رادین و رادوین نرسی بعد این جریان تکلیفمو با تو بد روشن میکنم 

۴۸ ساعت رادین و رادوین شیر نخوردن چیه تو فشار عصبی گرفتی

مگه حق ندارم ؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭

ما احتمالا فردا پس فردا واسمون دیگه احضاریه و روند دادگاه بیاد هیچی نداریم هیچی جز شهادت خودمون و قسم و آیه و استشهاد محلی 

وکیله که میگه حامد کامل برام گفته چی به چیه و کاری نکرده منم کارمو پیش میبرم حتی اگه سخت باشه و رفت و امدش طولانی باشه نگران نباشین 

اما با تمام اینا من واقعا دلم شور میزنه خیلی نگرانم حتی برای اعصاب حامد هم نگرانم میترسم بره کاری کنه 

بعد این حرفا من شروع کردم به امید دادن خودشم می‌دونه الکیه به زور تلاش میکنم قوی باشم 

از بس جلوی چشمامه اگه قاضی بگه نباید زنش میموند و بخاطر این باید مجازات بشه شاهد کیه دم روباه حتی اگه یه شلاق دور از جونش محکوم بشه من میمیرم منم مثل اون فکر ابرو رو میکنم حتی اگه رفع اتهام بشه حرف مردم رو چکار کنم؟؟ برای چند نفر توضیح بدم اصل ماجرا چی بوده ؟؟حامد فکر اینارو نمیکنه انگار من الکی فشار عصبی میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹💔❤️‍🩹💔❤️‍🩹💔❤️‍🩹 فقط می‌دونم حلالش نمیکنم 

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

ببخشید زیاد نوشتم دلم پره خیلی زیاد😭😭😭😭😭😭😭😭

وکیل می‌گفت از این به بعد خواستی خارج از خونه به یکی لیوان آب بدی بگو برو با بزرگترت بیا که بزرگ‌ترش بینتون باشه شاهد باشه 

پرید گلوش نگن تو عمدا کشتی 

راست میگه ما الان کباب شدیم بخدا

خیلی کار کشته ست خداروشکر وکیلمون و آدم خوبیه فقط میگه طولانیه و بستگی به علم قاضی داره اونا قسم بخورن شهادتشون چطوره و زن و مرده سوتی چیزی میدن یا چی وگرنه باید ره صد ساله بریم 

حتی اجازه نمیده حامد بره پیشنهاد دیه دماغش رو بده حامد میگه بیچارش میکنم این خوشحال میشه میگه پشتتم 

کاش منم مثل این بودم ❤️‍🩹😭❤️‍🩹😭❤️‍🩹😭❤️‍🩹😭از خودم حالم بهم میخوره 

راستی دخترا دلیل اینکه اون دوسه نفر شماره نمیدن اینه که پدر شوهرم می‌ره استشهاد بگیره شرح ماجرا میده اونا عمدا نمیدن 😂😍 و نصیحتش میکنن میگن داری ظلم میکنی و آخه دلیلت چیه داری به ابرو زن خودتم حراج میزنی یهو لج می‌کنه چهارتا می‌زاره روش و ماجرا رو طبق خواست خودش میگه 

همون آدما به حامدزنگ میزنن میگن دنبال شمارت بوده و اینارو گفته و ما در جریان قرار گرفتیم وگرنه حتی میتونست بره پیش هرکسی هرچی میخواد بگه و ما ندونیم 

حامد می‌گفت فعلا فقط ازش می‌شنوم بعدش تموم اون چیزایی که پشت سرم گفته باید بهم ثابت کنه 

ولی شما بگین آخه چطوری ؟؟ ما حتی یه شاهد مطمئن هم نداریم 

سلام به همگی خواهرای عزیزم خوبین ؟ خواهرا عاجزانه ازتون خواهش میکنم واسمون دعا کنین ما امروز روز سخت ...

ساحل همه رو خوندم 

نمیدونم چطور بگم ک آروم بشی حق داری اوضاع بدی شده واقعا 

پای آبروی خانواده مهمه وگرنه ک دیه چیزی نیست اصلا 

بنظرم ساحل یکم کمتر واکنش نشون بده 

این ماجرا ها میگیزرن فردا پس فردا مشکلی برا خودت پیش بیاد چی 

بعدم ی چیز دیگه هیچ شماره ای از خانواده اون زنه لعنتی ندارید 

بگید بابا ما خواستیم خوبی کنیم کباب شدیم پای ابرومون وسط اصن براتون مهم نیست فردا پس فردا آبروی دخترونه ام میرعه

پس خودتون بیاید با داماد لعنتیتون حرف بزنید 

یا حداقلش اینه بیاید شهادت بدین 

اونوقت حامد میتونه شکایت کنه آماده حیثیت کنه 

واقعا نمیدونم چی بگم یکم از مشکلتون حل بشه 

فقط میگم خدا بزرگ مطمعا باش همه چیز درست میشه

راستی دخترا استشهاد محلی کل محل رو هم گرفتیم 

همشون خیلی امیدوارن حامد و وکیل و پدر شوهرم 

اما بقیه مون مخصوصا من حالمون خوب نیست من حتی تو ذهنم میاد خودم برم به آقا بگم از خر شیطون بابت لج دماغت بیا پایین دیه شو بگیر 

از حامد میترسم وگرنه حتی به اینم فکر کردم 😭😭😭😭😭😭😭برای اینم حاضرم 

راستی دخترا استشهاد محلی کل محل رو هم گرفتیم همشون خیلی امیدوارن حامد و وکیل و پدر شوهرم اما بقیه مو ...

ن ساحل این کارو نکن

ب هیچ وجه  

حامد بفهمه برات بد میشه 

بعد این مرد ب زن خودش رحم نکرده بهش تهمت زده

هرکاری از دستش برمیاد

راستی دخترا استشهاد محلی کل محل رو هم گرفتیم همشون خیلی امیدوارن حامد و وکیل و پدر شوهرم اما بقیه مو ...

ساحل بخدا هیچی نمیشه 

فقط شاید یکم زمان ببرعه 

باید شاهد باشه 

کجاست اون مدرک ک حامد با زنه ارتباط داره

ساحل همه رو خوندم نمیدونم چطور بگم ک آروم بشی حق داری اوضاع بدی شده واقعا پای آبروی خانواده مهمه وگر ...

داریم محیا جون وکیل بهش زنگ میزنه فقط چهارتا حرف تحویل میده ترسیده 

وگرنه حتی از طریق اپراتور های تلفنی و شرح ماجرا اون روز که به پدرش دادیم میشه به جاهایی رسید 

اما طولانیه و مطمئن نیستیم میان یا نه 

اون شب خیلی خوشحال بودیم تا پدر دختره بیاد اون دستی چیزی شوهرش بهش نزد کتک و.. الان میزاشتین میزد 

برعلیه خودمون شده 

واقعا حالم خوب نیست بخدا فقط با ذکر و دعا آرامتر میشم و با استرس به فسقلیا شیر ندم سرپام 

[QUOTE=373030066]داریم محیا جون وکیل بهش زنگ میزنه فقط چهارتا حرف تحویل میده ترسیده  وگرنه حتی از طریق اپراتور 

مطمعا باش شما ضرر نمیکنید 

شاید یکم طولانی باشه 

ولی همه خوب حامد رو می‌شناسن ک این وصله ها بهش نمیچسبه

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن 

خدایا شکرت بخاطر آرامش زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر فراوانی عشق و محبت در زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر همسر مهربان و دلسوزم 

خدایا شکرت بخاطر پسر هام 

خدایا شکرت بخاطر عاقبت بخیری پسر هام 

خدایا شکرت که مسیر هدایتشون رو هموار میکنی 

خدایا شکرت که تو روزی دهنده منی بی منت منی

خدایا شکرت بخاطر خوراکی های داخل یخچالم

خدایا شکرت بخاطر کمد پر از لباسم 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که فردا قراره ازت ببینم 

خدایا شکرت بخاطر ماشین زیر پایم

خدایا شکرت بخاطر بزرگیت 

خدایا شکرت بخاطر آبی که مینوشم غذایی که میخورم هوایی که نفس میکشم  

خدایا شکرت که گره هایی ذهنیم باز میشه 

خدایا شکرت بخاطر افکار زیبا 

خدایا شکرت بخاطر قدرت صبر 

خدایا شکرت بخاطر قدرت بخشش 

خدایا شکرت بخاطر کنترل خشم 

خدایا شکرت بخاطر هر آنچه که تو به ما بخشیدی و من عاجزم از درک آن 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

ای خدای گشاینده در ها و گره های  بسته 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 💜💜💜

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

داریم محیا جون وکیل بهش زنگ میزنه فقط چهارتا حرف تحویل میده ترسیده وگرنه حتی از طریق اپراتور های تلف ...

ساحل تو این شرایط پشت شوهرت باش 

بهش دلگرمی بده 

این روزها میگذره 

مواظب بچه ها باش 

بهشون برس 

میگن دروغگو کم حافظه است 

اون اقا مطمئنن یه جا سوتی میده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز