2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا یعنی چی حرصم در اومده هااا ما تو دوستیمونم برام خرید میکرد شما شل گرفتی اولا دلیل نداره بدونه شما پول داری یا نداری یا چقدر داری بابات میده یا نمیده اول کاری برای خوب نشون دادن خودشم ک شده باید خرج کنه شما پیام بده عزیزم من خربدارو کنسل کردم این ادرس سایت تحویل در محلم هست خودت اوکی کن ادرستونو بده برات بیارن 

بعدم سر سنگین باش  برو دندونتو درست کن بگو با مادرم پدرم حالا یکی رفتم هزینشم بیشتر بگو کرمم شده قرض کن بخر 

برای بلیتم بگو ممنون نیازی به کادو ندارم بزار بفهمه یعنی چی 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
عروسی نداریم همون عقد واسه بهمن اسفند می شه شاید. اخه دندون جلوعه واجبه خودم زود برم درستش کنم من ...

عزیرم مسائل مالی از اونچه فکر میکنی مهم تره..انقد تعارف نکن.خیلی شرمنده که اینو میگم بهتره روابطتون رسمی تر باشه تا عقد.تعارف نکن تعارف نکن تعارف نکن.هر شب صدباربنویس

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
چرا حرف درمیارید من فقط گفتم خواب بودم بیدار شدم چرا پیش فرضو خود به خود می ذارین به خوابیدن باهاش & ...

توجیه نکن توجیه نکن شیلوغ😆

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ببین عزیزم، نامزدی اوج هزینه کردن و مهربون بودن مرد با زنه برای همین روانشناسا میگن همه جوره تست کن ...

اوه اوه پس این خانه از پای بست ویران است  

من الان چطور این مساعلو باهاش روبه رو کنم

میومد دنبالم که بریم بیرون،پدرم پول میذاشت تو کیفم میگفت یه وقت چیزی دلت خواست بگیر بی پول نمونی او ...

باهاش ازدواج کردی ؟ الانم اینطوریه؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
انگار نامزدت یه مقدار خسیس میاد الان دخترا از دوست پسرشون انتطار دارن خرجشونو بدن لطفا از حالا تعارف ...

یه دوس دختر داشت، به خاطر این که خیانت کرده بود دختره به هم زدن ولی یه بار داشت بدشو می گفت، می گفت آره انتظار داشت من خرجشو بدم  

بعد من که دوس پسر داشتم خودمم شاغل بودم حقوق داشتم اون موقع، دوس پسرم حقوقش 4 میلیون بود می گفت تا سقف نصفش حق توعه، هی خودش مرتب پول می ریخت تو حسابم  

اوه اوه پس این خانه از پای بست ویران است     من الان چطور این مساعلو باهاش روبه رو کنم

عزیزم نگران نباش

من فکر میکنم تو از اول با رودرواسی شروع کردی و الانم از خرجای شکمی و غیره نگرانی

آینده ت ازینا خیلی مهم تره

تو فرضو بذار رو امتحان کردنش

بگو منو سورپرایز کن ببین چیکار میکنه

پاساژ و غیره هم طبیعی برو

زشته و گرونه رو بیخیال شو، خودت باش اونطوری که بعد ازدواج خواهی بود

بعد جمع بندی کن و فکر کن، اگر رفتارشو نا مناسب دیدی رک بگو من زن اینطور زندگی نیستم

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
   آخه تقریبا همه چی رسمی و قطعیه.

بیشتر فکر کن فیلی جان

این مورد شما علاوه بر خساست خیلی هم رنده و زرنگ

زندگی باهاش سخت میشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش