2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
وای چطور روش می شد    

میومد دنبالم که بریم بیرون،پدرم پول میذاشت تو کیفم میگفت یه وقت چیزی دلت خواست بگیر بی پول نمونی

اونم میدید

سرخیابون که میرسیدیم میگفت واسم فیلم میخری😁😁😁😁😁😁😁

یا رفتیم شمال دوتایی

تو سوپر خرید کردیم خریدا رو گرفت دستش اومد ایستاد جلوی در که یعنی من حساب کنم😁😁😁😁😁😁😁😁

ای خدا😂😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
نه قراره مشاوره مون که تموم شد بعد بیان خونمون واسه این کارا

عزیزم خیلی شل گرفتی، خودتو حفظ کن تا رسمی نشدین، خیالش معلومه راحت شده 

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میومد دنبالم که بریم بیرون،پدرم پول میذاشت تو کیفم میگفت یه وقت چیزی دلت خواست بگیر بی پول نمونی او ...

این مردو باید بست به تیر چراغ برق و با کلاشینکف ترور کرد.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
خرج دندانپزشکی رو بگو بده، رک و بی تعارف  بعدم خرید لباس برو عکس العملش رو ببین پاساژای شیک ب ...

دندونپزشکی زیاد میشه می دونم واقعا نداره این ماه تا حقوقشو گرفت یه تفریح گرون رفتیم آخه

واسه لباس هم، با اینکه بدم میاد از خرید اونم با پسر، ولی باشه می برمش ببینم چطور میشه

کفشم چند وقت پیش گرفتم خودم گرفتم اون اصلا نگفت پولشو من بدم

بعد چند روز بعدش رفته بودیم بیرون تو یه کفش فروشی رفتم هی می گفتم چه نازن، می گفت تو تازه گرفتی :|

عروسیتون کی هست؟اگه نزدیکه بگو من روحساب حرف تو کرم برداشتم وگرنه میخاستم برم دندونمو درست کنم حالا ...

عروسی نداریم همون عقد واسه بهمن اسفند می شه شاید.

اخه دندون جلوعه واجبه خودم زود برم درستش کنم

من الان تو جایگاهی نیستم که از اون انتظار داشته باشم خرجمو بده هیچ وقت اجازه ندادم

ولی وقتی ادعاشو می کرد انقد، یهو کوه تصوراتم ریخت پایین وقتی اینجوری زد زیرش

ومد دنبالم که بریم بیرون،پدرم پول میذاشت تو کیفم میگفت یه وقت چیزی دلت خواست بگیر بی پول نمونی

اونم میدید

سرخیابون که میرسیدیم میگفت واسم فیلم میخری😁😁😁😁😁😁😁

یا رفتیم شمال دوتایی

تو سوپر خرید کردیم خریدا رو گرفت دستش اومد ایستاد جلوی در که یعنی من حساب کنم😁😁😁😁😁😁😁😁

ای خدا😂😂😂😂😂😂😂

اللن ازدواج كردي با ابن ؟؟؟؟؟؟؟

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
حالا شلوغ چجوری خوابیدی باهاش      

چرا حرف درمیارید من فقط گفتم خواب بودم بیدار شدم چرا پیش فرضو خود به خود می ذارین به خوابیدن باهاش      

لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود   

دندونپزشکی زیاد میشه می دونم واقعا نداره این ماه تا حقوقشو گرفت یه تفریح گرون رفتیم آخه واسه لباس ه ...

ببین عزیزم، نامزدی اوج هزینه کردن و مهربون بودن مرد با زنه

برای همین روانشناسا میگن همه جوره تست کنید طرفو

حتی اگه نداشت میگفت ببخش الان کارم گیره وگرنه میگیرفتم برات یا ماه بعد میگیریمش

نه اینکه بگه تو تازه گرفتی! تازه خودت پولشو دادی

من مادرمم بگه تازه گرفتی یکم دلخور میشم چه بریه طرفم! بچه که نیستیم زنیم لابد صلاح میدونیم بگیریم

عروسی نداریم همون عقد واسه بهمن اسفند می شه شاید. اخه دندون جلوعه واجبه خودم زود برم درستش کنم من ...

ببین عزیزم میفهمم چی میگی 

حرفت اینه که من غرور دارم ولی تو دوره زمونه ای که پسرا خودشون جر واجر میکنن تو دوستی برای دختره همه چی فراهم میکنن چرا نباید از همسر آیندت توقع داشته باشی؟نگفتی که خرج ماهانمو بده تا حالا که میگی کادو نگرفته عاقلانه فک کن نه متعصبانه یهو میری تو زندگی میبینی اونی که میخای نیست دیگه راه برگشت خیلی سخت تر میشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
این مردو باید بست به تیر چراغ برق و با کلاشینکف ترور کرد.

جدا شدم شکر خدا😄😄😄😄😄😄

ولی جدای از شوخی زندگی با مرد خسیس و حسابگر جهنم رو جلوی چشم ادم میاره

فیلی جان بیشتر دقت کن

توصیه هایی که دوستامون کردن واقعا بجاست

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش